Humöret är på topppp.


- Glad Moa
- Fint väder
- Valborg
- Träffa bästis
- Brasa

Jaaa, humöret är på topp idag. Awesomeness!!! Ska snart fara iväg till bästis å så firar jag valborg med henne.
Vi ska grilla, se skräckfilm (hennes val, hehe) å se brasa! kan det bli bättre ? knappast.
Hihi, näe nu måste jag skynda mig lite...
Ha en bra dag, det ska jag!
PUSS♥


Dansa Pausa ! ! !


Blir bah jäklit glad av den här låten ↑ mycket sommarfeelings som väcks lixom.

Måste bara säga det här :( det tar emot att skriva men.... Är besviken på mig själv just nu alltså!
Yep, det är sant. Vill ni veta varför ? joo för jag som hade lovat mig själv att jag skulle städa, och hehe tror ni det blev av eller ? näee. . .  mene vad har jag gjort ist då, absolut ingenting! känner mig inte så duktig nue.
Blööh.


Städe.


Osminkad nästan nyvaken tjej, + dålig cambild! Yey, bjuder jag på hehe.

Heey!
Är trött.... Vill sova mera typ, vaknade vid 12 eller aa.. blev väkt.
Men det var nog lika bra, eftersom man kan ju inte sova bort hela söndagen. Så vad händer idag då ? allt och inget.
Näe men eftersom jag har sagt att jag ska städa mitt rum i flera dagar nu. Så MÅSTE jag verkligen göra det idag. För hehe, man hittar knappt golvet :c! Så ja, det är ett måste. Men det konstiga är att jag kan städa andra rum typ igår städade jag köket + båda hallarna... å så diskade jag och lite sådär va. Men mitt rum då ? haha.
Sen då... kommer väl inte hinna något annat idag, eftersom det brukar ta flera timma.
Så det är väl bäst att sätta igång, så jag blir klar idag.
PUSS♥


Inspiration we♥it : Septum.







En utav dem finaste ställen att pierca tycker jag är septum (den såkallade tjurringen).
Har under en längre tid velat skaffa de, dock har jag god betänketid å hinner ändra mig 100 gånger. Eftersom jag inte får skaffa det förens jag är 18. Men är osäkert, mest över vad andra ska tycka om det... Men då får man väl säga som min fina klasskompis : "Skit förfan i vad andra tycker, och skaffa det om DU tycker det är snyggt!"
Väldigt kloka ord de dära!


Langar dizzen.

Dagens diss går till :

Okej, nu hittade jag ingen bra bild för det här... Men det kanske är lika bra.
Men det är när ni vet tjejer (finns säkert killar med) men oftast tjejer.... som kör dagens outfit.
OKEJ visst inget fel med det, men det jag stör mig på är när dem fotar sig i skrevet ?! GAAH, varför ? Ingen vill se ditt skrev lixom :s... alltså det hade ju inte gjort något om dem hade zoomat ut lite! Men nä, ska fota precis där... Haha de är så jävla irriterande.


Madonnis är snyggis.


Mihi, bjuder på en jäklit snygg bild ↑ miiiijaou typ!

Dagen har varit helt okej idag faktiskt, rätt softish sådär. Hade samhälle hela dagen å först va de några som var där och snacka om sommarjobb och lite så. Vilka regler som gäller osv. Ganska intressant ändå lixom. Sen fick vi ett papper som vi skulle svara på några frågor tog väl en timme typ. Och sist på dagen såg vi ett avsnitt av lyxfällan, haha! Så ja, väldans skön fredag. Kvällen väntas taco & möjligen let's dance. Sen bah dusch, städa typ ? kankse, kankse får se.
Men ha det bra, det ska jag.
P U S S ♥


Vill gräva ner mig resten av året.

FYFAN säger jag bara.... jag tror jag går och dör ett tag! OMG....
Har aldrig varit med om nått pinsamt i hela mitt liv typ åhhhh. Att det allltid ska vara jag som har sånt flyt! Fanfanfan....Jag vill aldrig visa mig här igen, men halva dagen har ju bara gått, shit halv kvar.
Kommer inte palla typ.................. D A M P

Bah K A O Z

Fisatan i gatan säger jag bara... kom ju hem från "föreställningen"  vid typ kl halv 9-9 där nån gång... Och måste faktiskt säga att det var den S Ä M S T A föreställning jag någonsin sett i hela mitt liv :s seriöst allt var ju bara kaoz med ett stort K. Alltså hade dem ens övat eller ? xD patetiskt. Fast okej, en del var ju ganska små men ändå lixom... Har ju själv varit med, och tjaa inte för att skryta men.... våra föreställningar va lite mer klass på iaf hehe. Aja, tur att det inte kostade inträde för då hade jag verkligen ångrat att jag betalat för't.

Funderar på att dra å sleepa nu folket. Har nationella imorgon på morgonen å då ska vi alltså skriva
nått, och jag känner på mig att det kommer gå piss-dåligt. För om det går som det gick i tisdags iaf kommer det gå piss. Bra inställning & posetivtjej de är jag det, javisst. Näe men alltså jag har sån jäkla panik inför prov :c
Hepp, så får det bli, sova alltså!
Godnatt & sov gott♥


Well...


Wow, trötttt

Ohhh, måste bara säga detta... dålig bloggning på två dagar nu :c i'm sorry people.
Men igår så var jag så jävla trött alltså ni förstår inte... Kolla här första sov jag på bussen till skolan, jag somnade på vårann föreläsning vi var på, sov på bussen hem, sen innan maten... sen drog jag ner och åt sen somnade jag igen och sov tills idag -.- ?  Man bah JAHAA? haha, aja nu är jag iaf pigg! fast mår lite illa och har ont i huvudet. Men det går väl över får jag hoppas, har ju ätit ännu idag men ska gå ner och göra de nu.
Men mot kvällen så ska följa med Alexandra och Gabriella till en föreställning eller vad man ska kalla det för. Och det är min gammla skola som håller i den, så lite kul att möta gammla fröknar å sånt ^^
Näe nu ska jag dra å äta lite mat. Väldigt kort inlägg menmen...
PUUSS♥


Ännu en skoldag

Tjenis penis.
Allt bra idag eller ? -
här är de väl helt okey. Ännu en skoldag, så trist. Alltså så mycket som jag vill skippa skolan nu har det nog aldrig varit förut. Vill bah ta sommarlov nu typ... men det vill väl dem flesta. Så skoltrött så det finns inte. Men det är bara att bita ihop och gå dit. Idag har jag kommenikation hela dagen tror jag... var inte med sist men då höll dem typ på med teckenspråk eller något sånt. Vilket vi skulle göra idag med. Men det är nog ganska roligt :) Hehe, fast nu märkte jag att klockan var väldigt mycket... hinner inte sitta här nå mer just nu. Ska ännu plata håret å grejer. Men vi hörs, soon.
Ha det bra, det ska jag.
PUSSS♥


The Fray - Heartbeat.


Dagens låt heartbeat med The fray. Riktigt bra är den. Eller egentigen är de mästa dem skapat jäklit bra, ett utav mina favorit band faktiskt :)


cptråkig dag

Haha, kom precis på att jag alltid vill börja med att skriva godmorgon...
Men de är ju inte direkt morgon nu, right ? Men det är väl för att jag vaknar runt 12 när jag är ledig (eller jag blir väkt kanske man ska säga) Har redan hunnit prata med Syster åh älsklings Nova idag :D då dem ringde och väkte mig vid typ 10... Och heh var väl ganska dryg mot dem ;o men var fruktansvärt trött då jag kom i säng AS sent .... Ajjabajja. Men dem rigde iaf, fast sen somnade jag om till 12... Och nu har jag ätit lite lunch å sånna grejer. Tänkte snart ta en liten dusch, sen klä mig, sminka mig å lite sånt tramms... Men måste smika mig annars känner jag mig så RISIG... haha. Annars då ? nje, händer väl inget speciellt tror jag -.- kommer säkert bli en cptråkig dag :( fast, man kanske ringer nån av systrarna Dahlby och drar ut en sväng. Får se.
Haha, jag och Gabriella har typ alltid såhär att vi brukar ut och gå på söndagskvällen ? vet inte varför har bara blivit så. Näe, nu tänka jag dra i duschen som jag skrev tidigare.
Lär väl möjligen uppdatera mig lite senare. :)
Ha det bra, det ska jag.
PUSS♥


Long time ago :')


Vuxen som jag är sitter jag och kollar på barnkanalen. Haha. Men de är ju nämligen Eva & Adam där, fett kul.
Man åker ju tillbaka lite i tiden HIHI. Btw, vet att min bloggning har vart jäklit dålig. Ber om ursäkt för det.
Men så är det. Vi får höras senare, för nu ska jag drömma mig tillbaka till barndomen lite till va! ;)
Pusss.♥


Nu är jag NÄSTAN helt frisk :D

Jamen sedär ja! Kolla vem som ska till skolan idag ? JO : me, myself and I. Det är ju inte dirrekt så att jag längtar att komma tillbaka. Men lite skönt känns det ju iaf att vara frisk :). Ska snart pallra mig iväg till bussen, men kände för ett inlägg nu innan ifall jag inte kommer kunna blogga nått under dagen. Så det fick bli ett litet sånt här stress inlägg med lite text. Hoppas ni får en bra dag, själv har jag samhällskunskap H E L A dagen.. Inte det roligaste kanske, men vi har en awesome lärare i det ämnet och då brukar det ju bli mycket roligare. Sen efter skolan ska jag hem till Sandra. Yep. Ne, nu har jag ju inte tid att sitta här hela dagen. Kommer missa bussen då hehe.
Men ha en bra dag, det ska jag.
PUSSS!♥

Meee today ↑


Ganska failad, menmen.


Nämen titta vad jag har gjort! Min första fiskbensfläta, haha! Ganska failad.. menmen, de va ju första gången!
THIHIHI. ♥


Missar talet idag...

Ännu en dag hemma i min varma sköna säng. Thihi. Nä men vaknade och hade ganska ont i magen och halsont. Å inte några halstabletter har man heller. Eller jo, bara äckliga fisherman. Avskyrr dem.  Men det är väl egentligen bättre än ingenting. Men nej, inte värt det. Blää.
Vaknade väl runt halv 11 kanske ? av att dem håller på och gräver PRECIS utanför vårt hus -.- Alltså måste dem börja så himla tidigt på dagen eller ? Dem skulle ju lika gärna kunna börja lite senare iaf... hehe ;).

Juste.... Idag var det ju nationella, svenska fitt-tal. Och eftersom jag är sjuk än så kunde jag ju inte göra det idag. För jag är nervös så in i helvete. Jag kommer bryta ihop när jag väl står där (igen). Men aa, trodde jag skulle få F på den uppgiften eftersom att jag är borta, men fick sms från en fin vän i min klass om att jag bara ska behöva hålla tal för henne nån mer kankse, och läraren. Det va ju iaf skönt att höra. Och det lär väl bli att hålla de dära talet nästa torsdag eller va de va. Så nu kommer jag väl gå och va nervös I en hel vecka :( Haha, fyy... Jag HATAR att prata, det är verkligen det värsta med skolan.  Jaja, vad kan man göra åt de ? Inget tyvärr.

hehe ja, redigerad kontigt i knooow. Men var tvungen, jag va vit som ett lik. Sola ? jaa tack.


Så godissugen.

Tjingeling. Kan väl säga såhär att jag mår lite bättre idag iaf. Vilket är väldigt skönt. Har fortfarande lite ont i hals & huvud, och känner mig bara såhär hängig som man kan göra när man är sjuk.
Funderar på att kanske ta cykeln till affären. Ni förstår inte hur godissugen jag är alltså. Så om jag orkar lär jag nog göra det. Fast då måste jag ju klä på mig å allt .... Fy vad jobbigt allt blev nu. Men vad gör man inte för att få lite godis ? Mehe :3. Ska man kanske ta och städa lite idag ? inte det roligaste kanske, men nått som måste göras. Annars har jag väl inge planer för dagen. Är ju trotsallt sjuk.
Men jaa, har inte mer att säga för tillfället.
Pusss.♥

Ehh-hehe!


Min framtida make, jajjamen :')))


Okey, det är sant att...

Jag brukar ibland "låna" min lillebrors tröjor... HIHIHI.


Sjuk tjeej.

Huvudet kommer sprängas, halsen kliar nått uthärdligt, hostar och snorar (fräääsch.) som en tok.
Yep, sjuk tjej :(... Det här känns ju inte så bra direkt. Har inte tid att vara sjuk. Jag nationella på torsdag, då kan man väl inte vara sjuk. Men jag kan heller inte hålla tal om jag mår såhär. Jävlafan. Desutom måste man lämna in nått papper minst en dag innan man ska hålla sitt tal, vilket innebär att jag isf måste lämna det idag ? Är ju ledig imorgon. Så hur ska jag göra nu lixom. Kommer väl få ett F på den här uppgiften då... Om man nu inte kan få göra det nån annan dag. Vilket man säkert inte får -.- vilket flyt Moa. Jaja, ligger iaf och lyssnar på radio, haha. Rix fm är bra grejor när man är sjuk. Tänkte väl kanske ta en kopp te snart med. Eller får se om jag orkar gå hela vägen ner. Jag lär väl höra av mig senare, har ju faktiskt tid att blogga nu...
Puss. ♥


Förbövulen.... min stackars hals!

Hehehhe, och ack så rätt jag hade. Min hals har blitt sämre! Men får väl skylla mig själv. Eftersom jag har mitt fönster öppet på nätterna. Och idag har jag varit ute i linne & barfota ;o hehe smart där, riktigt jävla smart. Eller ? Men sparkade fotboll. Yep, helt själv gick jag ut och sparkade boll. Forever alone ? kanske kanske... Men pappi har ju köpt en ny fotboll, wiiii som jag tjatat. Och det är så jäkla kul ju. Hihi.
Idag vad händer då ? nja, måste egentligen städa och göra läxor >.< men paaaalla lixom... Så får väl se vad jag hittar på. Kanske blir ut och gå med Alexandra & Gabriella ? whoo know! Ska iaf sminka mig och lite sånt nu :) Hehe, jaja jag vet att det är söndag och inte ska någon stans. Men när jag har tråkigt brukar jag sminka mig för att få tiden att gå.
Hehe, väldigt mycket musik på bloggen just nu. Men själv blir jag väldigt glad av musik. Så, så får det bli.

Ha det bra, det ska jag ♥


Cher Lloyd - Want U Back.


THIHI, lysnar på massa skön musik. Bla denna braiga låt. Är på bra humör såhär på nattkvisten, fast jag har ont i halsen... Och hehe, jag har fönstret öppet :o borde väl antagligen stänga annars blire väl bara sämre. men de är ju så satans varmt på mitt rum. Haha. Så det får nog va öppet. Kan ju updatera redan nu att min hals kommer va sämre imorn. Jaja, bah va en man å bite ihop. Yep.

HAHAHAHHAH, juste måste bara säga de här... fyllesamtal måste vara de roligaste som finns hoho. x'''D


Ny teleeee :D


Maha, lite Katy Perry i högtalarna för tillfället.

Hejsvejs, sitter nu här och försöker lära mig min nya telefon. Hohoh :D fast kan knappt göra nått på den än, för måste ha ett minneskort... men det skall jag få snart- Glaaa tjej.
Hade egentligen inget att säga förutom, att jag hade en mycket roligkväll me systrarna Dahlby, like always.
Och att jag har jäklit ont i halsen. Halsfluss på väg kanske ? ;o hoppas inte asså...
Men jag uppdaterar när jag har nå kul att säga för just nu, vare inget speciellt.
Aja. Ha det bra, det ska jag <3


Farmor & Farfar <3



Jaja, jag vet hur mycket ni Ä L S K A R mina cambilder inte sant ? ;) nja okejrå. Men hade inge andra..
Och nu tänkta jag berätta varför de blir dålig bloggning idag (kanske är enda inlägget :s) För om typ fem minuter ska jag dra till farmor och farfar, med Nicklas och Sandra. Så bjuder dem på mat, och efter bjuder dem på bowling. Jävla snälla dem är. HIHIIHIH Gillar dem såå mycket ♥

Och ikväll ska jag till Alexandra och Gabriella, å ska sova där å lite så! ^^ Massa mys. Så får se hur det blir med bloggningen. Hare bra, de ska jag!
PUUUUUSS♥


Du & jag kissen, du & jag.


Jupp, hehe tänkte att min lilla kissemiss kunde få va me på ett hörn på bloggen... Gulliiiiii.

Nämen tänka sig, jag är vaken! wohooo och klockan är inte ens 12. Bah för mamma typ väckte mig as tidigt, verkligen tvingade mig ur sängen idag :( de va tungt, men jag klarade de. *Får väl ge mig själv en klapp på axeln* hehe. Åhnaj, kom just och tänka på en grej... Det är ju fan torsdag idag, vilket innbär att lovet snart är slut. Shit, får ångest bara jag tänker på det. En veckas lov till hade jag ju inte tackat nej till. Skole... Hör själva. Värsta ordet någonsin typ, just nu iaf.

Idag hade jag väl tänkt och städat lite, kanske. Annars äre väl rätt chill. Se serie kanske ? jupp, de ska jag iaf göra nu. Haha, Svensson Svensson ofc ;) Bästa som skapats, efter typ Andra avenyn åja.. lite annat. Haha. Menee, hade väl inte så mycket mer att skrive såhär på morgonkvisten. Hare gött, så hörs vi!
PUSS♥


Å så dålig humor... haha.


HAHAHAHAHAHAHAH, aii brb ska prove me min kissemiss <333


Inspiration we♥it : Lilo and stitch.





Man blir aldrig för gammal för detta!♥


Kent <3


Jag har aldrig riktigt lyssnat på Kent, men den här låten! SÅ JÄKLA BRA ♥

Ber om ursäkt för as kass bloggning nu idag och igår. Igår var jag vid Sandra nästan hela dagen, + att jag faktiskt skrev ett inlägg... Men mitt internet dampade sönder! Så det ville inte publiceras -.-
Och idag, så hehe... kanske jag råkade vakna vid halv tre! shit as sent. Men jag gick heller inte och la mig så himla sent. Typ kvart över 12 ? Det var väl ändå inte så sent. Så nu har jag fått min skönhetssömn ;) Haha, fy vad fjolligt de där lät. Ska aldrig mer skriva så...
Idag, eller den lilla stunden av dagen jag har kvar ska jag väl inte göra så mycket antar jag. Var meningen att jag skulle möta Gabriella idag, men får se hur det blir med det. Så fruktansvärt ont i magen (Jupp, ibland suger det att vara tjej :c) För tillfället är det väl bra, men  lär ju komma tillbaka...suuck. Så får se om jag orkar ses senare. Hoppas det! Måste väl klä på mig å så nu, egentligen ganska onödigt... för ska ju ändå hoppa i säng snart igen typ ;) men, måste göra det innan pappa kommer hem så han tror att jag gick upp i tid eller nått x3 !
Jag lär väl förhoppningsvis blogga senare ! Så vi hörs, sooon.
¡Puss ♥!


Jag bah vinna

Tojololooo!
Sitter hemma vid Sandra nu å bah chillar feeet. Haha. Vi har käkat lite mat å suttit här.
Snart ska vi spela monopol också :D wohooo. Så kul spel!! Och eheh. ja, vi vet ju redan vem som kommer vinna
MOHAHA.

MORN.

Godmorgon snygging!
Hehe var väldigt jobbigt att kliva ur sängen idag :( men gick ju och la mig vid typ 3- halv 4..
as sent! Kanske inte det smartaste jag gjort men men...Idag ska jag och min familj och Sandras familj till farmor och farfar å äta lite mat. Brukar va ganska mys! :) eller aa, beror väl lite på vad vi få att äta (haha, sandra fattar!) Sen ska jag hem till Suundrie & sova där :D WOHOO! alltid så roligt.
Har duschat och så nu, ska bah sminka mig! sen är det väl dags att dra dit.
Ha en bra dag, de ska jag.
POSS ♥

Ehm ja...


Litet ryck bah.


Hehe, jaa jo precis. Ibland får jag sånna här ryck, ikväll/natt blev de Ola salo.
Och jösses i min låda va snygg han är. Kan sitta och bah råstirra på han, hjälp säger jag bara ! 
Borde vara olagligt att vara så himla  snygg.
Måste bara säga de här, för jag känner att ni alla vill veta....
Ni kan aldrig gissa vad hans dotter heter ? ;o helt sjukt. Hon heter Judith <333 OCH så heter jag på face. Fatta vad coolt. Näe egenligen inte. Men aa!!! Hah, övertrött or what !
POSS.♥

Och juste angående Ola Salo så : Rör ni, dör ni. Typ så. Bah en liten varning. HEHEE.


Bodi

Drar till bodiiii me bästaste nu ! hohooh <333

10 saker ni kanske inte visste.


Whuut 1.8 ?!?

Okej, nått galet hände nyss!
Jag låg på 1.8 i blodsocker ;o fatta vad lågt?!?! Å mamma bah, när man har 1.4 kan man svimma eller tuppa av eller vad hon nu sa. Aa, känslan när jag hade så lågt var väl inte så kul direkt :s Var helt borta asså. Min syster bah försökte prata med mig, men fick knappt nå svar x3 Och det konstiga va att jag knappt hade kännt av att mitt socker höll på att sjunka. Brukar jag nästan alltid göra annars... Aja, har ätit nu iaf. Så mitt socker är påväg upp. Skönt.

Alltsååå..

Jahaa? och vad äre för fel den här gången ? kan inte ladda upp klipp hära .... damp :c

Jag har loooov, TRALALA.

God morgon hörrni !
Klockan är inte ens halv elva, och jag är redan uppe?!? ;o på LOOOVET. Känns lite konstigt att jag går upp så tidigt. Men det är väl like bra antar jag! ;) Hehe, juste angående mitt hysteriska inlägg igår... Ber om ursäkt för det asså! men vart så jävla rädd. xD  Orkar inte berätta vad som hände, eller inte allt iaf. Men kan säga att jag och min kompis blev förföljda (jupp, de är sant!!!) av en snubbe, som var as läskig :s han såg typ ut som värsta " HEY, bråka inte med mig för då jävlar..." åå fyfan. Och aa, han blev typ arg för att vi skrattade och skämtade lite när vi gick förbi honom, och nej! vi skrattade inte åt honom :( Men sen märker vi att han går efter oss, fett snabbt!
Å sen bah " VILLE NI NÅTT NÄR NI SKREK ELLR?!?!" :o jag lovar, han va svin sur :((
Och senare hände mer grejer... som jag inte pallar skriva! men vi sprang för våra liv alltså. haha.
Jaa, där fick ni höra lite. Men det kanske inte låter så farligt, men de va de >.<!
Idag ska jag iaf städa, duscha, sitta här ? å bah hare chill. De får man väl ha på lovet.
Så ni får ha de gött.
PUSSSS!♥


Tror jag dör, OMG!

ALLTSÅ OMG, FISATAN.... JAG OCH ALEXANDRA VAR NYSS MED OM DET VÄRSAT NÅGONSIN :'((
HAR NOG ALDRIG I HELA MITT LIV VARIT SÅHÄR RÄDD. JAG LOVAR. VAR GLADA ÖVER ATT NI INTE VA MED OSS IKVÄLL. TACKAR GUDARNA FÖR ATT DET INTE HÄNDE NÅTT.
TACK TACK TACK, TACK ♥

-

Vissa dagar är sämre än andra, det här är en sån dag... Dålig!


Så sjukt skoltrött T.T

När Moa har tråkigt, resulterar det ofta i något sånt här. HEHEHE.

Tjingeling, hur mås det denna Måndag ? Själv har det väl vart upp och ner hela dagen. Thihi. Fina vänner har man också i klassen. Jag å Jessica hade värsta deeptalket, var riktigt skönt att få prata av sig en massa onödigt tramms. Annars har jag mått lite illa idag :s whyy ? typ värsta känslan... Sen har vädret gjort så man blivit på dåligt humör ju! Jag menar... SNÖ ?!?! igen. Nu är det ju iaf borta, för stunden antar jag -.-' Är alltid helt slut på måndagar, men kanske inte så konstigt... Efter helgen å allt. Men snart, SNART är det lov. Längtar ihjäl mig typ >.<... Aja hur som hellst, tänkte jag plocka upp lite på rummet. Höörs senare.

PUSS.


Jiippiiiiikajeeej!

Hallelujah, mitt nät funkar. Jag tackar gudarna för de ! AMEN.
Lite bra musik vare också jaa!

Sådär nu jävlar är nätet tillbaka, för stunden kanske ? hoppas de inte försvinner igen bara. Typ tre veckar utan ju, katastrof... Fast måste säga att de va skönt att inte behöva tänka på bloggen på ett tag. Men nu, NU är jag tillbaka. Okej, och vad har hänt sen sist då ? nja, lite allt möjligt typ c: Denna veckan har vart extra bra iaf. Tillbringat den med min finaste, bästaste vän å twiiinie Judit. Chärlek till henne för hon är så bra ♥ Sov vid henne 4 nätter och mysigt va de. I fredags var vi i staden hela dagen, åt mat, kolla i affärer! Och juste.. vi var även på musikal ;) och heheh, jösses säger jag bara! vill inte berätta mer om de THIHIH. Musikalen var väl helt okej faktiskt! synd bara att dem flesta var tondöva eller nått... faktiskt, så var inte alla så bra på att sjunga! Annars var den bra.

Nu tänkte jag äta lite mat, I'm starving...

Ha det bra sålänge så hörs vi snart. PUUUSS!


RSS 2.0