It's the little things that makes life big .

Alltså... jag pallar inte gå och lägga mig, för så trött är jag inte. Tror jag?
Men jag borde väl göra de snart i alla fall. Imorrn börjar ju egentligen skolan för oss as coola gotlänningar. (eller juste idag blire ju, kanske e trött ändå..) Fast jag ska väääh lediii :3 för jag ska in på sjukhuset och.. vet inte riktigt vad vi ska göra. Eller jo, typ prata/kanske byta ut min insulinpump. Sen kanske man hinner gå lite på stan me mami :D
Justäää vill säga att Ikväll kom min lilla älsklings Nova hit. Vet inte om jag nämnt de på bloggen, men e faktiskt moster! ojj så gammal jag lät att vara. Hähä.

Idag har jag hafft en såådär sjukt mysiiig dag me tjääjerna :3 Mihii. Vi var och käka lite food . Och snacka om lite sådära tjääjigt tramms som måste snackas om ibland. Så de va jöö skoj :).
Nu tänkte jag kanske sova, vi får se hur länge till ögonlocken orkar hålla sig uppe.
Men vi höörs snart I PROMIIISE!


Like always

Den där Moa är nog inte riktigt som alla andra, don't u think? ;o

Vad ska ni hitta på idag ? - Själv ska jag väl umgås me Sandra eftersom jag sov här i natt. Fast vi får väl se om hon kan vara lite social, eller om han ska snacka i mobilen. Like always.
Ikväll vet jag inte vad som händer, fick erbjudande av dem bästa systrarna Dahlby. Erbjudandet va om vi skulle sova över i deras släktings lägenhet, skulle vart sjukt mys. Men vi får se om jag hinner hem åh grejer först. Lär inte komma hem förens vid typ kl halv fem. Så ja, vi får se.
Nu ska jag störa henne lite i sitt samtal, så hon kanske snackar me mig istället ;).
Vi hörs, vet inte när.. men snart får de bli!
P&K Moa♥

I ♥ tungpiercing

Bildkälla: google.
Alltså jag har helt plötsligt fått för mig att jag skulle vilja skaffa tungpiercing. Maha, men det är väl en sak jag får vänta med tills jag e 18 -.-' suck.. typ 1000 år tills dess. Men det finns mycket nackdelar med ;o
- Man kan svälja den.
-F1 mycket äckel infektioner kan man få :s.
-Man biter sönder tänderna.
- Och tydligen så kan man förstöra rösten, alltså stämbanden. ( Men vad göre, har man lixom ingen vidare sångröst så spelar de ingen roll ).
Det är dem nackdelar jag vet om. Finns säkert flera, men tycker ju ändå det är så galet snyggt.
Haha aja, man får i alla fall drömma .
P&K Moa♥

Godkväll nattugglor!

Lite såhär lagom skön kvällsmusik ♥

Woow, vilket samtal...

Heejski!
HAHA, kan ju börja med att säga att jag fick värsta samtalet inatt... lite roligt, fasst ändå ganska jobbigt att prata me han, när han va som han va jao. Hah, shiit va han snacka  mycket och typ mega snabbt, hängde inte riktigt me va... Han måste ha tyckt att jag var f1 dryg (vilket jag var ;o) men var så sjukt trött. Och lägga på fick man inte häller... Aja lite roligt ändå.
Såå, vad händer idag då? - jo jag ska väl chilla lite, och dammsuga typ de? hah, sooft dag. Men man får ju ta de lugnt nu en hel vecka, de e ju ändå loooov. WOHOOO. Nu ska jag vänta på att Sandriis kommer in på skype ;)
Puuuuss, hare bra!

10 timmars underhållning.

Om det skulle vara så att ni inte har nått att göra isådär tio timmar, kan ni ju alltid kolla denna.
Ganska underhållande, HAHAH!

Jag lever.

Okeej dags för inlägg eller vad tycker ni? ;)
Aja tjooskate på er(Haha, sandra du fatta vad jag mena)
Har ju inte bloggat på ett tag, och ber om ursäkt för mina små emo inlägg som kom upp. Men det har hänt lite saker på sistonne som jag inte tänker skriva här!
Men i alla fall. Just nu sitter jag i skolan och har samhälle f1 me trååk :( snälla rädda mig. nee,skoja men de går väl.
Senare ska vi se på nån konsert som musikeleverna ska ha. Ruuuligt de ju. Sen blire engelska... Sen hem och städa(?) kanske, eller skype spom vanligt. Meen de e ju idol ikväll me så får väl se lite på de me. Men nu måste jag fortsätta lite me vår uppgift. Tänkte bara medela att jag fortfarande lever!
Menmen hare bäst snyggingar.
P&K Moa♥.

Försöker. Försöker att hålla känslorna i styr. Går det - svar♥ NEJ!

fan

Varför?♥

Bjuder på min (o)fina bild jaooo.

Heeejski!
Hur har eran dag varit? - min har varit ovanligt bra ? ;o vet inte varför men har gått med ett leende på läpparna  nästan hela dagen. Haha. Har bara hafft en lektion idag, ganska sooft. Den höll dock på hela dagen med, menmen. Vi hade typ "lärande och utväckling" den kursen kan vara ganska rolig ibland!! (y) haha synd bara att ingen i klassen gillar våran skräcködla till lärare, som jag vill kalla för nått helt annat( men som inte bör skrivas här på bloggen, höhö)
Ikväll blire väl skype som vanligt, i think ;) Och borde nog gå och lägga mig innan ett inatt. HEHE.
Haha, aja. Här har ni egopixarN själv. ouupssi.
Nu ska... hmm vet inte vad jag ska hitta på. Men nått blire väl C:
SÅå P&K Moa♥

Skype for the win!

Sitter och snackar i skype me Sandra åh randoms. Fett kul ;D Vi har snart snackat i 4 timmar, HAH!
Förlåt btw att jag inte bloggar, och jag kan inte skylla på att jag haft fullt upp. Men har inte hafft ork, sorry polerz!
Nu tänker jag inte blogga. Får nog bli imorgon typ.
Så puuuss!

RSS 2.0