Mot alla odds.

Måste bara fråga om ni har sett denna dokomentär? Det är nog den enda intressanta som jag har har sett faktiskt. Den var riktigt bra. Har precis suttit och sett två avsnitt av de i skolan. De är det enda vi gjort idag också! ;o men det gör inget. För så jävla bra. "Mot alla odds" heter serien, och den handlar om olika människor som på något sätt har ett funktionshinder. Vissa har de svårare än andra, men något som gör det lite svårare att gå, äta! saker som vi inte har några problem med alls. Det handlar om att dom ska leva i savannen med massa farliga djur. Och att dom ska klara sig själva. Att dom inte ska ge upp typ ! Men jätte bra serie i alla fall.

Thehe, bara de jag ville säga ^^


Well...

Jaa, ni med sån fittig attiityd.... Pleas.... Just leave.

Naturkuskap.

Eftersom jag går barn och fritid är de ju klart att vi måste ha det svåraste, smartings ämnet... För vi är ju sånna smartheads... Eller ? ;o Sitter nu då och har naturkunskap... Ser nån film om mode, och om hur mycket gifter de finns i olika kläder å så. Intresant va ? njaa inte så värst. Men ganska slappt ^^.
Har ju detta hela dagen dock.... hoppas verkligen dom ändrar vårt chema snart.
Jajaaa, ville bara säga God morgon och lite så! såå... God morgon, hehe.
Puuuss.

- 5.

Även fast det är minus fem grader å jävligt. Värmer det att ha en så fin vän. Är nyss hemkommen efter ca en timmes promenad med Alexandra.... Så roligt att prata minnen med henne. Och aa det finns ju en del, då vi varit bästisar sen lekis. Och de är ju ett par, ganska många år :'). Fina vänner kan man aldrig få för många av.
Tänkte faktiskt göra toast & tee, mysa ner mig under täcket å se på Rallybrudar. Bra film de dära.
Jooo juste, om ni har några bra filmtips så kom gärna med förslag. Helst komedi/drama. Men öppen för andra förslag med! :D Förutom!!!! skräck :s haha ärligt. Inga sånna filmer så är ni himla söta.
Såå jag säger God natt nu. Så hörs vi la imorgon.
Puuss & Kram. <3
Haha, så sant så sant!

Åå man smälter :')

Ohh herre! bästa covern jag hört av denna låt. Ni kan ju lyssna på  hans andra covers också, så jävl* bra.

-I'am totally in love -


I'm back!!

Weell, heej mina fina.
Som ni märker så kan jag ju inte hålla mig borta härifrån sålänge haha... Så min lilla bloggpaus varade ju bara några dagar. Kankse lika bra.
Haallåå, har ni sett vilket fint väder det är ute idag eller ? :D sol!!! Fan, att man inte har en komera å grejer, skulle lätt gått ut och fotat då ju. Men eftersom jag inte har någon, så får jag väl bara dra ut en sväng ändå! Tänkte faktiskt ta en liten promenad. Ska bli gött.
Vad har ni för planer för dagen ?
Jag skriver senare. Puss & Kram.

Hehe aa.

Ville bara säga att jag typ låter bloggen ligga nere ett tag. Känner att jag inte pallar skriva, då jag nästan alltid e trött. Så de va bara de jag tänkte säga. Får väl se när jag får bloggsuget tillbaka, å vill skriva!
Puuuuss & Kraaam.

Ohnoo. fml

Fanfanfanfan. Om inte jag blir klar me mitt svenskaprojekt innan nästa torsdag, så får jag ett F i slutbetyget.
Fml, nää men lite så. Får fan jobba fett mycket på de här nu.

Har man sagt A får man säga B så får man C vad de E !

Shooo. Har ännu inte fått nått nå mail från min svenskalärare. -.-' och har svanska hela dagen imorgon så får se vad vad som händer... Om han är sur för jag inte har börjat. Men han vägrar ju svara. Wääh, panik över att jag inte har börjat.
Ikväll blev de en liten promenad med bästa, pratade lite om allt mellan himmel och  jord. Om saker som vi verkligen böhövde prata om, åå herre. Tack sweety för att du alltid lyssnar!
Tänkte nog snart sova faktiskt... såå aa.
Puuuss.

Ohh god.

Hahaha åh garvet. väärsta.


Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Lite duktig har jag i alla fall varit. Har faktiskt diskat! och nu sitter jag och håller på med min engelska läxa. Fast jag skulle egentligen böhövt att göra på mitt svenska projekt som ska va klart om ca en vecka -.-' som jag inte har börjat med. Men har vart sjuk osv. Sen så vägrar min svenska lärare svara på mitt mail om vad jag ska göra. Å skickade ändå de för två dagar sen. Så vad ska man göra då ? :(

Haha, fick avbryta inlägget för de ringde. Och gissa vem det var ? min doktor. Som tur var pratade vi inte ens 10 min ? xD Men mina prover har gått ner :D wäääh glad tjej nu. Så får väl försöka fortsätta såhär nu, så att mina prover går ner meraa!
Trlalala. SKa försöka fixa klart min uppgift nu.
Puuuuss.

Morrn.

Yes, god morgon! vaknade för typ 20 min sen då jag är ledig idag, thihi.  Idag hade jag faktiskt tänk att göra lite uppgifter. EFtersom de är ju vad den här dagen är till för. Om ni egentligen visste vilket stort hat jag har till läxor, eller aa skolan över huvetaget. Är så jävla skoltrött så de finns ju inte. Blabla, orkar inte tänka på skolan när jag e ledig.... Juste sen väntar jag ett samtal från min doktor idag :s vet inte när hon ska ringa, eller om hon ringer till min mobil eller hem. Fast ringer hon till min mobil så lär jag inte höra vad hon säger. Eftersom vi knappt har  nån mottagning i hela vårt hus... ;o och vem pallar gå ut å prata. Feeet kallt. Vi får se vad som händer.

Nu ska jag lyssna på musik, sen upp och äta frukost/lunch.

Puss & Kram.


Det kan inte vara sant. Det får inte.

OMG, Gabriella! :'( detta som har hänt får fan inte va sant..... Typ bara Gabriella som fattar! du, vi håller alla våra fingrar å tår för att allt är bra! Man får ju hoppas på det bästa. ♥

Omnomnom!

Ärligt nu... hur sugna på semlor blev inte ni när ni såg denna bilden ? ;)

Men min mammi har gjort semlor idag. Så nu ska vi tjocka i oss lite kvällsfika. Thihii.


En bra skoldag, wiiiii :3

Har inte använt datorn på hela dagen, därför de inte blivit nån bloggning. Sen e jag inte så high på de här me tidsinställda inlägg. Då det är mycket lättare att skriva ett inlägg och publicera det direkt ^^. Jaja. Vad har hänt idag ? för min del, har det varit seriöst bäästa skoldagen på länge! vi började med idrott på förmiddagen å jag som älskar idrott wohoo. Sen efter lunchen så gick vi på klintes ungdoms-gård ? haha man bah wtf, på skoltid? Och där fick vi spela lite biljard, spela playstation å lite så. Umgås, fett mys! Sen bjöd vår lärare oss på fika. Hihi, typ bästa läraren ! För han vill alltid hitta på så roliga saker :D Som nästa vecka då vi ska kanske, bara kanske göra en as kul grej! men de berättar jag senare i veckan om de blir av.
Kom hem för typ 40 minuter sen? blev att dra till Sandra en sväng. Alltid lika kul att träffa henne, även fast hon typ snacka i tele hela tiden jag var där ;) social tjej, osv.

Vi hörs, soon.

Puss & Kram.


Go naatt.

God natt & sov så sött å allt . <3
Säger godnatt nu, så jag kan se min film sen sova. Så de blir i säng i rätt tid ikväll som de inte har blivit på väldigt länge...
Joo, innan jag går har jag en fråga. Skulle någon kunna komma hit och bädda min säng åt mig ? haha.
Hatar att sova i en obäddad säng :c så vad säger ni, någon frivillig ? Inte de??? ;o
Tack de va juu snällt.... får jag väl göra de själv då. Nej shit va jag flummar. haha.
Goood naatt, igen! :*

Tjenare kungen.

Hey snyggingar. Allt lungt eller ? De ere i alla fall hära, massa chill å så.
Åå vilken dag det har varit ;o vi har haft naturkunskap hela jävla dagen... På förmiddagen sov jag nästan genom hela lektionen :s vi skulle se en as tråkig film, som va en timme lång ungefär. Men gjorde inget att jag missa den, för vi skulle inte skriva om den eller något ? + att jag knappt kunde läsa texten på tvn. Helt suddigt vart de. Kanske behöver brillor ? :( fast nee. Var nog bara för trött. På eftermiddagen skulle vi sen en till film, som va lika lång & lika tråkig. Så satt vid datorn å kolla fb å lite så istället. Sen såg jag på en film på datan istället "tjenare kungen", en utav sveriges skönste filmer, typ. Så gjorde inte ett jota på hela dagen juu...
Men ikväll tänker jag faktiskt försöka gå och lägga mig i tid. Och jo, jag vet vad ni tänker... " Moa, hur många gånger har vi inte hört de där ? -.-' " Men denna gången e de faktiskt sant. Om jag lyckas somna. Kanske blir att se Tjenare kungen ikväll igen ? ;) har sett den tre dagar i rad nu xD och då blir de två gånger idag, siiick.

Haha ett litet klipp från "tjenare kungen"... Ååå herre, ni måste se vid 0.29 pallar inte dansen xD.

Nu: blire dusche! höörs senare, kanske.

Puss & Kram.


We<3it,

Nanana, bara jag som vill ha sommar eller ?


Skola på en lördag ? -.-'

Ååååå, varför funkar det inte ?!?! -.-' har försökt att lägga in mina bilder på datorn nu i typ en evighet...det funkar med några bilder, sen bah laggar datan ihop :( så gör man om allt. Så blir det likadant.

Istället för att vara i skolan, så sitter jag här hemma i min varma säng. Och jaa ni hörde rätt. Skola... på en lördag. Sjuka skola... Det var typ öppethus eller nå tråkigt, så skulle vi ha svenska. Å måla i barns ansikten ;o tur jag inte var med där. Då skulle barnen bara bli rädda när dem såg sig spegeln nästa gång. Neej, men stannade hemma. Ouuppsii!
Idag ska jag vara hemma, ta de lugnt å grejer. Käkar väl lite mat, sen blire förmodligen hem till Amanda ikväll thihi, å även sova där. Mysss.
Haree gött, vi hörs.
Puss & Kram.

T.G.I.F <3

Thank god it's friday.

Dagens saknad...

Dagens saknad... lilla Nova! ♥

(thihih, stolt moster osv.)

 


Jag e hemma idag...

STannade hemma från skolan idag, är typ hemma as ofta nu förtiden... inte så bra nej. Men känner att jag inte har nån ork alls längre att gå dit. Men sen hade jag lite huvudvärk, å lite ont i magen när jag vaknade. Så lika bra att stanna hemma då. Har knappt tagit mig ur sängen idag. Och orkade inte klä på mig heller, sjukt kallt i vårt hus just nu -.- så då äre ju klart man ligger kvar under täcket när man har channsen. Thihih.
Men imorn blir det nog skolan igen. Gillar fredagar, bra lektioner & hälgen börjar.
Nu känner jag för att dra på en film, som alltid ;o seriöst kollar alltid film... filmnarkoman ? haha.
Vilken film de blir får vi se har ju några att välja på (ganska många) jo juste... Har ännu typ 11 filmer som jag fick i julklapp som jag inte har sett! Så kanske bra å passa på nu när man har tid ? jaapp.
Puss & Kram.



Nattiiii

Nattmusik. natti- <3


Tjoohej. osammanhängande inlägg -.^

Så nu är man hemma, har vart inne i stan för att ta ett endaste prov.. och kom inte hem förens nu.
Provet tog typ 1 min eller nått? så var jag tvungen att betalaa...förstår inte, 50 kr för ett prov som tog ca 1 min ? skadat. Sen drog jag å käka typ, satt där i typ två timmar me en kompis. För de va ju as länge till bussen skulle gå... och aa, har man inga pengar så kan man ju inte gå i affärer. I alla fall inte jag ;).
Så jaa, bara det som har hänt. Som sagt är man ju hemma nu, chillar galet. Slut i huvet, ben wääh... hela min kropp vill bara sova sova sova... Får se om jag ens pallar gå till skolan i morgon -.-' kommer fan inte orka hela dagen... jaja, de återstår att se. Tänkte kanske ta å se nån film snart. Jo, juste. Skippade kvällsmaten idag för kommer typ kräkas om jag äter nått just nu.. Heheh. Btw, Som ni kanske har märkt är äckligt kallt ute... och seriöst, mitt ansikte torkar typ ihop, uhhh.... och mitt hår gillar inte snön alls, de blir helt elektriskt när de är såhär kallt. ;o gåt ju inte att plata eller något sånt ordentligt... :(!!
Ikväll blire att se Sveriges mästerkock ^^ de e ett av alla 1000 matprogram som e roliga i alla fall ;)
orkar inte skriva nå mer  på de här inlägget kände att de blev så sjukt osammanhängande så de finns ju inte.
Puss & kram.

Ta prov idag..


Såå får bli ett snabbt inlägg innan jag ska ta bussen in till staden. Å eftersom jag råka missa min läkartid igår, så ska jag in idag och ta prov, så ska dem läsa av min mätare typ. Sen skulle jag tydligen ha telefontid nästa vecka istället.... Juuuste, blidde ingen bloggning på hela dagen igår ? vad händer lixom... Nääe, men hade ingen lust alls att skriva faktiskt. Visste heller inte vad jag skulle skriva, så jag struntade i det.

Idag händer inte så mycket förutom att jag ska in till sjukhuset, å plugga lite när jag kommer hem (kanske)...
Vad ska ni göra ?
Jag bloggar kanske senare när jag kommer hem..
Puss&Kram.


D Ö D .

Tjingeling eller nått!
kom hem från skolan för typ 35 min sen ? helt DÖD efter en hel dag med naturkunskap ;o med äckelAnders -.-'
De enda vi fick göra var att höra på hans babbel, orkade inte lyssna. Haha.. Men hans röst e så så... kan inte ens förklara de bara skär i öronen när han försöker säga nått vättigt. Och jag vet vad ni tänker, detta kan ju inte vara möjligt ? men jag lovar er. Värsta läraren. Sen skulle vi svara på 26 st frågor... jag var faktiskt duktig och gjorde 25 hah! får göra den sista senare. Nu när jag är hemma, tänker jag se på en film... vill ni veta vilken ? :D The BAck-Up plan! idag igen ;)  Thihi busigt.
Puss&Kram.



The Back-Up Plan.

Åå så jäkla bra film måste jag säga! ↑ såg den nyss och jag rekommenderar den verkligen om ni inte redan sett den  ;)! Thihi.


Erik Hassle.

Godmorgon på er! Vaknade för typ 10 min sen...sent, jag vet :( ovanligt att ingen har väckt mig... eller i alla fall försökt och att väcka mig. Men ska upp och äta snart, thihihi.
Jag skrev ju igår att jag skulle måla naglarna.. OCH de gjorde jag :D haha... i alla fall ena handen ;) orkade inte göra alla. Får fixa resten idag.
Nu ska jag äta, vet inte varför jag gjorde detta inlägg egentligen -.- men hadde lusst att skriva lite hehe.
Juste kanske för jag ville lägga ut denna låt också!! AS BRA, i hans version.
Erik Hassle - Suspicious mind.


Herråååå.

E glaaa nu.

Ny städat rum
Ny bäddad säng, åå nya lakan♥
Ny duschad
Perfekt.
Mitt humör går väldigt upp och ner just nu, som ni kanske märker på bloggningar. Men just nu känns allt bara bra, och jag hoppas att ni har det lika bra med.
Nu ligger jag i min säng å checkar Andra avenyn, va annars lixom. Funderar även på att måla min väligt *host* långa  naglar! ;) har ju några nya, som måste provas! Får se hur länge jag stannar uppe i natt. Som sagt, har jag ganska svårt att somna om kvällarna... eller aa nätterna. Kanske hinner prata en stund med Sandra på skajp ikväll ? fast de bryr sig ju på hur dags hon kommer hem från stan å så...
Nu: fortsätta se AA.
Kyyss♥

Var det ens nödvändigt ?

Jag vet att du inte menade de på de sättet! Men sluta säga onödiga fucking kommentarer... Tror du inte att jag redan är medveten om hur det ligger till.

trött

Trött... ja ni hörde rätt! är sjukt trött just nu, även fast jag inte klev ur sängen förens kl va 12. Och gick faktiskt å la mig vid typ 2... inte så sent för att vara jag, + de e ju helg å grejer. Känner att bloggningen är för jävla dålig nu när skolan börjat... ledsen för det! Men aa vad ska man göra då.
Idag händer väl inte så mycket skulle jag tro. Ska väl städa å lite så.. får se om man går ut en stund me, men.... tror nästan jag håller mig inne. As mycket snö nu ju!! -.-' varför passar det att komma snö nu för. Irriterande.
Sen känner jag för att träffa Gabriella idag ;) vi får se vad hon tycker om de ? Grymt att vi bor grannar å kan träffas typ när vi vill :'')
Okeej, jag suger på att blogga... kommer inte på något intressant att läsa.
Vi hörs. Puss'N

Thihihi

Eftersom jag inte bloggat något idag... så ska jag gottgöra er!
Så ni får lite bilder på.. aa ni ser ju själva :3.





Thihih. Snäll jag är va, delar med mig lite av honom! ;) *dreeggel*


Jag överlevde.

Sååå äntligen!!! jag överlevde denna torsdag, med endast svenska på schemat.
Vilken jävla dag alltså ;o den har gått så otroligt segt. Jaja, bara sju dagar kvar tills nästa gång -.-' Hehe förstår ni hur trött jag är i huvudet nu eller ? de e inte mänskligt att ha såhär långa lektioner..... Imorgon blir i alla fall MYCKET bättre lektioner. Först engelska me vår urmysiga engelskalärare. Sen idrott wohoo! bästa på hela veckan.
Nu sitter jag i min väldigt stökiga säng, å har myst ner mig i min leopard filt. Sitter här å lyssnar på lite skön musik å bah tare lugnt. Men e inte helt själv i alla fall, min kissemiss ligger här också. Thihihi.
Orkar inte skriva nå kul just nu :( såå herååå.
L♥VE.

Positiv tjej, woohoo.

Hey.
Svenska.
Döda mig, snälla.
Hejdå.

Wäääh-

Ååå, fick nyss en hjärtattack!! :c
En sak jag verkligen hatar är, när vissa internetsidor/bloggar har musik som bara startar från ingenstans...Alltså blir lika rädd varje gång, för jag brukar ha ganska hög volym på när jag lyssnar på musik. Å så kommer de bara upp.  Givetvis går det alltid att stänga av (tror jag??) men jag brukar alltid ha svårt att hitta själva ikonen som man stänger av på, för den e alltid suuuuper lite ju. Aa, nu klarade jag ju mig från att bli döv. Hittade ikonen hyffsat snabbt denna gång. ;) Inte för att man brukar bli döv kanske av de. Men man vet ju aldrig ...
Ville bara säga de typ. Ehee...

Visst är jag tuff i mina hörlurar ?!?


Hadde ingen lust att visa mig på bild, inte mitt annsikte i alla fall.
Go morrn! Heh, antar att ni e i skolan men inte jag.. Nanana. ;) vaknade typ för en timme sen, min syster kom in och väckte mig, tack för de. Annars hadde jag säkert sovit bort hela dagen... Kom i säng ganska sent ;o men e det så ovanligt för mig då`? Njaa inte så ovanligt va.

Vad händer idag ? chilla skulle jag tro, men ikväll ska jag träffa bäästis. Lider faktiskt me Gabriella som e i skolan...Men ikväll träffas vi. Blir väl antagligen en sväng förbi bodii å så. Kan ju bara säga att jag hoppas att den här dagen INTE går så snabbt. För imorgon, väntar en hel dag svenska! ;o jag kommer ju avlida första timmen. De e nu ni ska tycka synd om mig.... Aja. Vi får väl se om jag överlever morgondagen.
Nu måste jag nog dra ner och ta något att äta :s känner att jag inte mår så bra- lågt blodsocker. -.-'
Så jag bloggar senare.
L♥VE.


Urkass bloggning å grejer ju.

Åå, förlåt för min urkassa bloggning idag... Var ju första dagen i skolan, den flöt på ganska bra och hyffsat snabbt å det e jag glad för. Även fast inte Jessica va i skolan, hon gör ens dag på topp. Aja, hon ska komma på torsdag i alla fall. För HIHI imorgon har vi ju hemstudie-dag, eller som jag kallar det L E D I G T . Jaa varje onsdag har vi de, så jäkla skönt.Btw somnade nästan idag på lektionen... och satt å såg andra avenyn också xD bra att jag lyssnar i skolan osv. Men hörde ändå de mästa ;).
Nu ska jag lägga mig i sängen med min myströja, & en toast ( om jag orkar göra nån ;o ) vira  in mig i min fina leopardfilt å se AA. Yees, får vi se hur sent jag somnar ikväll då. Dock gör de inget om de blir lite sent, ska ju bara vara hemma! Ha det braa. Ska blogga bättre imorgon.
L♥VE.


Haha, jävligt skön låt. Enligt mig dåraa. Ansiktet - Äckligt.


Nattiiii

Så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig.. eller aa snart i alla fall. Hoppas det inte blir en sån jobbig natt igen, för har planerat att gå till skolan imorgon. Men innan de e dags att sova, ska jag se nått avsnitt av Andra Avenyn. Hehe, som alltid. Ni måste ju tro att det enda jag gör om dagarna e att se Andra Avenyn, och lyssna på The ark... Men så e de inte, alltid. Har bara blivit så dem här senaste dagarna.
Godnatt mina fina.
L♥VE.

Bästaa Saga!

Haha, så bra.. och så söt i slutet ^^

Thaha, nu igeen! men denna tjejen e så värd att lyssna på. Och så vill jag be er om en sak... det tar under en halv minut. MINDRE än en halv minut av erat liv :) Jag sa att jag skulle hjälpa henne att sprida de så, klart att jag gör de då också!

Kan ni gilla denna länken, det är hennes fan-page ! tihihi SNÄLLA gilla den.

Bästaa Saga Björling


2 å en halv timmes sömn -.-'

Nämen hejsan såhär på morgonkvisten. Någon vaken eller ? antagligen inte... bara jag å min mongoskola som börjar idag :/ Fast det blev faktiskt ingen skola för min del, för det första så hadde jag sån sjuk mensvärk när jag vaknade :s Sen somnade jag typ inte förrens vid typ fyra.. duktigt. Men kunde inte sova pga min mensvärk OCH inte nog med det.. jag hadde växtvärk, kul va ? njaa inte speciellt. De bara kliade i benen visste fan inte var jag skulle ta vägen ;o.  Och sen väckte mamma mig eftersom de va meningen att jag skulle till skolan, så var vaken redan vid halv sju. Så många timmars sömn blev de ju inte. Och kunde inte somna om, får jag väl tilläga.
Men med lite The ark i lurarna (som jag har nu) och några avsnitt andra avenyn kanske man kan göra att jag glömmer mina verker, för att tag i alla fall. Alltså ni förstår nog inte hur mycket jag  lyssnar på de bandet nu för tiden- HELA TIDEN. haha kärlek till deras musik ♥
L♥VE.

Jag kanske gillar mina blåsfisk-kinder, OKEEJ ?!?!?

What.. imorgon ? :c

Okeeej, shit!!! nu fick jag lite smått panik. ;o Tydligen börjar jag skolan imorgon!!! ?
Trodde det var på Tisdag, fyfaan. Åå, vill verkligen inte.

I wanna hold you but you’re out of reach.

Börjar detta inlägg med att säga sorry Sandra för allt snack om honnom igår.. Heheh :'')

Hey, mår ni bra eller ? ni vet... snart börjar ju skolan å så. Fast vem vet ni kanske längtar tillbaks dit ? Det gör i alla fall inte jag, verkligen inte. Åå, vissa hämska lärare som borde torteras sakta och smärtsamt. Eviiil, yes i'm!
Men förutom tanken på skolan, så mår jag bra.... Hihi, sitter ju med The ark på hög volym i lurarna. Och aa då kan man ju inte må annat än toppen. Mammi vart ganska arg i morse -.-' för att jag inte hade kommit ur sängen förens halv 12.. då hon kom inspringandes på mitt rum. Men förstår kanske att hon e irriterad på de ;o har blivit så ganska mycket nu på senaste. Inte så bra för mina mat tider och så... och om ca två veckor ska jag till läkaren. Ska bli intressant å se vad hon har att säga, låg ju inne på sjukhus för inte så länge sen.. Så kommer väl få massa frågor
ang de. Hoppas mamma inte följer me dit, hehe vill gärna gå själv :s.
Nu tänkte jag faktiskt ta och täckna lite i min ensamhet ;) hehe, brukar faktiskt göra de ganska ofta. Älskar att rita. Sen om de blir bra eller inte kvittar, roligt e de! och vem vet ni kanske får se ett resultat ? möjligt, fast ångrar mig väl när jag e klar.  Vi hörs senare!
L♥VE.

Gotlänningar kan dem ! ;)

Fyfan säger jag bara ;o va det någon som såg på The voice sverige igår eller ? Denna tjejen var ju med... Första gången jag hörde henne, tyckte jag de lät sådär! men sen när man hört mer å mer så blev hon sjukt bra! Hon e ju så tuff så de finns inte. Och hehe, inte för att skryta eller så.. men man förstår ju att hon e cool, hon e ju ändå Gotlänning :D + att hon kom i Ola Salos lag. Kan ju nästan inte bli mycket bättre.

Stolt Gotlänning. :D


thaha.

Hahah, såg att jag hadde blivit "dagens blogg" på http://karross.blogg.se/ !!! wiiiiii :D

Slöö dag!


Sådärja. Egopixarn e igång igen HIIHI.

Weell idag... har nog varit den slöaste dagen på välldans länge ;o Har inte ens klätt på mig idag. Jaja, sånna dagar får man väl ha ibland, tror jag! Har legat i min säng å sett massa Andra avenyn avsnitt. Shiit bästa serien.
Sen har jag drogat sönder på The ark mahah. Tröttnar aldrig asså. Japp de e väl de jag gjort idag.. Mycket va ? Gick faktiskt upp halv elva idag :D duktii tjej.* Ger mig själv en klapp på alxeln *! även om jag inte kom upp helt själv, men aja de kvittar väl.

Sitter å chattar lite frugiis, hihi smider lite planer mot kvällen. Som kanske kanske kanske blir genomförda!
Blir de så, blir det till att sova över ikväll! Å då ska vi se The voice sverige... och tjaa Ola Salo e ju me där, så måste ju ses. Nu ska jag dusha å lite så. Känner mig inte så fräsch. Hade gött fan.
L♥VE.


Love.

Hahaha, titta vilken superduper fin bild jag fick av frugan! ♥ Ligger även ute på fejjan så alla kan se den, lika bra jao. Haha, fyfan! Ni vill nog inte se min logg... den e totalt spämmad med as många klipp med The ark som Gabriella lagt upp x''D HAHA, orkar inte! Fast bääästa bandet genom tiderna typ!

Fy vad jag älskar dig Gabriella, föralltid :''))! ♥


Ola Salo <33333 typ.

Alltså åå! The Ark, ett av sveriges bättre band ?? ;o helt klart. Och inte nog med det Såg ni Ola Salo på The voice sverige eller så jävla snygg ;o va ju ett par år sedan nu, men e nog kär på nytt HIHIHI.  Hans röst hans stil, finns de nått dåligt me människan ? ;) han e så jäkla go.

Kommer följa programet nu, mest för att han e me haha!


Kom på en grej...

Hahahha inatt då jag var vaken, så kollade jag runt lite på bloggar så var de en som hade lagt upp en bild med barn-mat.
Kom då å tänka på en grej... Som ni ser står de "äpplegröt". Men vafan, har jag missat nått eller?
Finns det något som heter äpplegröt ? o.O Borde det inte vara äppelgröt*... tycker i alla fall att de ser jätte konstigt ut. hahaha.

Kanske Gabriella idaag. My Love.

Hejsan mina fina! Hur mår ni ?
Känner att det var alldeles för länge sen jag gjorde ett vanligt inlägg. Och inte bara flummiga nattinlägg ;) Men det har blivit så bara, för har lixom råkat vanda på dygnet lite...Duktig tjej, hehe. Aja, men håller på att vända tillbaka det nu! De går väl ganska bra faktiskt. Är ännu vaken till 3 på natten dock, men sover inte halva dagen i alla fall. Fast de e ju klart, har man en lillebror å föräldrar som skriker på mig att gå upp äre väl inte så lätt att sova... Men lika bra kanske, för snart ska man till baks till helvetet. Ryser bara jag tänker på det. Ähh vafan, de e bara å va en man å stå ut. Bara 2 och ett halvt år kvar på gymnasiet. Bara...
Jaa vad händer idag då. Ska väl kanske träffa Gabriella, så sjukt länge sen. Saknar min lilla frugis. Känner att jag behöver prata av mig lite saker, å det kan jag ALLTID göra med henne. Hihi, så skönt. Vet inte, även kanke blir att träffa Alexandra med ? ingen aning, hon mådde inte så bra igår tror jag.. Annars blir det en annan dag :) Krya sötis om du ännu är sjuk. Sen måste jag även städa mitt rum.. igen. Haha tycker att jag städar de varannan dag ;o men ändå blir de stökigt så snabbt. Jobbigt de där. Sen ikväll när jag städat tänkte jag lägga mig i min säng å kolla på Andra avenyn. Ren avkopling !! Japp det är väl vad som händer idag.
Nu ska jag hitta på något annat.
KYYSS ha det bra.

Haha, bra dum ibland asså..

HAHHAA, asså ibland e jag bra korkad :(
Ofta jag sitter på youtube, och detta har hänt flera gånger. Så söker jag eller kommer in på något sätt, på videos med suuper äckliga å stora spindlar :''( alltså hur dum får man va egentligen... Ååå, de e så äckligt.
Vill ni se ett klipp ? AHAHA, aii fyfan.
VARNAR KÄNSLIGA TITTARE.. önskar jag hade varnat mig själv bara...

Ååå, läskigt va ? D':


HIHIHIHII

Vet att ni saknat mina sena natt inlägg! så här kommer ett HIHIHI.
Är du kär? Joo, är lite kär i Joel Kinnaman ;)
Är du en sportfåne? JAPP.. bazinga...
Är du likgiltig? Vad är det ? :(
Är du röksugen? men neej.. (puke)
Är du rik? Öhmm, visst..
Är du fattig? Jo, har typ 200-300 kr ? inte så mycket.
Är du trött? Hahha, nee :D har jobbigt mycke energi -.-
Är du shoppingsugen? Sir yes sir. elelr nej egentligen inte ;o såhär dags ?
Är du töntig? Nää e en coolkatt, va annars.
Är du ressugen? Njaa, trivs rätt bra i sverige :) fast vill ju ha värme så kanske lite.
Är du skolsugen? Jojo fisatan. pfft... aldrig
Är du irriterad? Kanske liiiite.
Är du festivalsugen? naj..
Är du alkholsugen? Ehh-eh, skämtaru eller ? tror de räcker för de hår året nu.. skååål.
Är du saknad av nån? Hur skulle jag kunna veta de ? :/ men de e nog nån söt jävel som har en liten tanke på mig ibland :)
Smeknamn? Shiit, för många ;o men bland annat ; Ljushuvet, Svampbob, Mosan, Rut aa säkert fler.
Bästa åldern? Den nu är väl helt ok, i think ? men vill va liten .. typ 6 Hihihi lejkee jao.
Bästa tidningen? Läser inte ofta tidningar, men de blir väl nån störii tjejtidning.
Hur sminkar du dig? Mascara, fondation, kajal oftast de .
Höstens accessoar? Är inte accessoar-typen.
När stal du senast något? Har jag nog förträngt.. måste vart sjukt länge sen ju...
Hur många timmar sov du inatt? Hahaha, inte många alls.
Vilken film såg du senast? Började se SAW idag, såg 5 min sen palla jag inte. äckliii.
Vilken internetsida besökte du senast? Blogg.se hallåå?
Vad sa du senast till vem? Till Sandra på skajp kanske : Aja heråå sho skate å allting hörs imorgon.
Vem fick du senast sms från och vad stod det? hääämligt.
Vad gjorde du i förrgår? Ehehe vad gjorde jag inte -.-
Vad har du gjort idag? Sovit, sovit sovit typ..
Vad ska du göra idag? Chilla, å möjligen städa ?
Hur många msn-kontaktetr har du? Vene, har många randoms å grejer :s
Vilket land besökte du senast? England föfan.
Hur många snälla känner du? Alla e dumma :( ne driva.. men måånga!
Vad såg du senast på tv? Svampbob kanske igår kväll?.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Du.. här ser man film på min ps2 eller datorn...
Senaste köp? Vill inte minnas.
Vad har du dåligt samvete för? Lite allt möjligt..
Vad har du för skor? Barfota.
Vad har du på dig nu? Trosor, å en tröja :)
Vilken musik har du lyssnat på idag? Bra musik.
Skulle du säga nej till sex idag? HAHAH, fråga så får du veta svaret !
Är du vegitarian? Naj, kött fifan
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Neej.
Vad heter dina kusiner? HAHAH skojaru eller ? har 21 st så att ehh aa. men kan ju säga en eftersom hon läser min blogg Saaaandra ! :D ♥
Är du feminist? neeh.
Vad drack du senast? Vattan.
Gillar du att laga mat? Ibland, men sen om jag e bra på de e en annan historia.
När sjöng du senast? Idag! :D sjunger alltid typ.
Håller du det städat? Öhmm, aa visst !
Vad gör dig lycklig? Mycket, en sak e i alla fall att jag börjar bli trött. Så ska faktiskt sova nu!

God natt KYYSS

RSS 2.0