My name is Bond, James Bond

 
Hejhopp! Åhå, jag som hade kommit igång hyffsat bra med bloggningen inte sant?
Nä, men de blir så mycket i skolan å sådär va. Och är ju inte hemma på dagarna så kan ju inte blogga då. Så det får bli lite som de blir med bloggningen... tyvärr! Hoppas ni klarar er ändå ;) Ni undrar säkert varför jag valt denna bild dagen till ära? Jo för vi ska nämligen ha Donner olympiaden på vår skola imorgon. Och då blir man uppdelade i lag så ska man tävla i massa grenar! Var hur tagg som helst förut på de här... till jag fick veta min grupp -.- hoppas alla stannar hemma så jag får byta grupp, haha. Aja. vi ska ha ett tema och då var det "filmtema" och eftersom min grupp inte kom på nå bra, sa vår lärare att vi kunde ha James Bond tema. Alltså förlåt men HAHAHA... sämsta temat någonsin. De lär säkert inte va nån som klär ut sig heller.. Men aja får väl se hur det blir.
 
Måste även säga detta!!! Ikväll har jag gått i 45 minuter på rullbandet ;D duktigt vaaa?! Tycker iaf jag. Men nu ska jag se lite mer på färjan, #geek#! Så sov gott, puss♥

Tillbaka till helvetet.

 
Avslutar denna måndagskväll och även sista dagen på lovet... med en kopp te och lite avsnitt av ett program som heter färjan, haha. Låter som värsta pensionärs-programet... Men ja de är  ganska bra faktiskt ;) Nån som sett det kanske?
Hur som helst, sista dagen på lovet va de ja. Var tog dem här tre månaderna vägen? Gick ju hur fort som helst. Men imorn är det tillbaka till tidiga mornar,rutiner, plugg, jaa ni hör ju själva - tillbaka till helvetet. Så ska typ gå upp vid 6 imorgon, känner mig ju inte speciellt taggad på det nej. Har inte ens ställt tillbaka tygnet. Men ja vafan gör man. Nu ska jag kolla klart på min serie! Puss & god natt ♥

Finally!!!

Wiiihoo, äntligen har mitt & mamis löpband kommit. Nu gäller det att använda det flitigt ;) Näe, men ska faktiskt försöka komma igång lite... Så nu jävlar.

Pallar inte sånt folk just nu.

Vill egentligen inte skriva om sånt här i bloggen. Men vet inte annars vart jag ska skriva. Å jag vill skriva av mig. Fast det är ju trots allt min blogg, där jag får skriva vad JAG vill.
 
Är bara så himla trött på människor, som ska va mina" vänner", eller nått... att vi har planerat att vara så mycket i sommar och allting sånt. Bada, chilla, skratta allt sånt kul. Men när jag massvis av gånger har hört av mig. Och alltid blivit bortvald - som om allt vore viktigare... Men jag förstår ju att man kan vara upptagen? Men nångång på hela jäkla sommarlovet (på ca tre månaderstid) inte  kan höra av sig....Det förstår jag inte. Förlåt, men gör verkligen inte de. suuuck.

Perfekt kväll.

Har inte sagt det tidigare. Men ikväll har jag varit hemma hos finaste farmor & farfar... så det va min familj och även Sandras familj :) (min kusin)! Det var super trevligt, vi grillade, spelade kubb, snackade, skrattade. Och vädret var awesome. En perfekt kväll med andra ord. Hoppas ni med har haft en fin söndag.
Pusss Δ

Snygga ringar från eBay - Tipps.


Öhm, ja... de va länge sen, okej?!

Hahahaha orkar inte. Hittade detta när mami håller på å ränsar... jamen fitusan va snygg man va!
Näe inte riktigt. Tur man förändras ;)
 

Sov sött.

 
Myskläder: strumpebyxor å min stora gammla jobbartröja. mihihi.
Men tänkte bara säga godnatt, inte för att jag lär somna på ett tag... men tänkte dra igång en film eller nå! Så får vi väl se hur trött jag är sen. Aja, sov gott ♥

Inspiration we♥it : Before I die.

Before I die #1

Aldrig nöjd? hmm.

Fett schteek.
 
Tjääna ni få människor som faktiskt läser ;) Idag som ni kanske märker är det redigt varmt ute. Och eheh. Jag kan faktiskt erkänna att jag aldrig är nöjd med vädret. När det väl är varmt klagar jag på det och tja tvärt om... Men aja, sån är jag. Har haft så sjukt tråkigt nu dem senaste dagarna... I och med att bästis inte är hemme på öjn, kan jag inte träffa henne heller :c It's suuucks. Så kissekatt'N, kom hem. Missar dig ♥ 
 
Blah, idag tog jag iaf cykeln hem till finaste mormor :) fikade lite. Myste me hennes kisse, bara satt och hade det trevligt typ. Är inte där så ofta (fast vi bor super nära varandra) så kännde att de va dags för ett litet besök. Påvägen hem mötte jag farfar som höll på å tvätta garaget haha. Duktiii ;) snackade lite med honom. Sen kom jag hem. Så nu har jag spelat lite wolleyboll me Nicklas, och hehe jag vann som vanligt!!! eller ;3 Nä, är ganska dålig hehehe. Aja & nu sitter jag här. Chillar med lite skön musik :) ska väl fortsätta med de ett litet tag.
Så ni får ha det så bra. Big Love ♥

Oh, blir knäsvag asså

Alltså, fjong i min kalsong. Channing Tatum <3

Typiskt att det skulle hända mig eller?

Någon mer än jag som är vaken? Nattuggla, javisst.
Hur som helst igår eller ja (i söndags) Var jag med Sandra & Emma i stan... Vart typ tvingad å följa med hehe x) aja, de va väl trevligt antar jag. Eller, asså de va kul till en början. Men trodde inte vi skulle vara där inne så länge. Så... jag var typ trött, irriterad osv. Men HAHA... vill ni veta vad som hände? jo, Emma och jag åkte iväg en sväng men det blev så kallt så då tyckte Emma att vi skulle dra hem till en snubbe som hette Robert. Men hade inte så stor lust att följa med in till honom ;s så jag tänkte sitta kvar i bilen en stund... nån minut efter att Emma har lämnat bilen och typ precis kommit in till Robert, känner jag hur asså det typ knakar eller nå från bilen? sen kollar jag ut å då ser jag hur bilen sakta, sakta, sakta börjar rulla BAKÅT?! asså fatta paniken... och ehe jag är inte så bra på bilar och sådär, men jag försökte iaf få i handbromsen, men tror ni det gick eller? Nää, den va ju trög som in i helvete. Så jag typ hoppar ur bilen fort som fan. Å lixom håller i bilen så att den inte ska rulla in i bilarna bakom ;c så skulle jag ringa till Emma, men då hade jag inga pengar på telen och eftersom min mobil är cepe så stänger den av sig efter man försökt ringa nån...så de tog ju ett tag innan jag fick tag på henne! Som tur va kom hon snabbt utspringande till mig åh satta sig i bilen. Haha... Så himla sjukt! Och är det inte typiskt att det ska hända just mig?
 
Hade inte så mycket mer att säga nu! Förrutom att jag tänkte väl sova snart :)
Så godnatt ♥ PUSS

-

Δ I understand.
I just don't care Δ

Rubrik-

Tjingeling! Sitter på mitt hyffsat nystädade rum.
Lite tända ljus, kollar film & bara chillar. Sjukt skönt faktiskt. Idag har vart en sån dag då man varken känner sig bra eller dålig. Bara trött. Och att det har regnat inprincip hela dagen gjorde de ju inte dirrekt bättre. Vill bara att hela den här dagen ska vara över. Så att imorogn kan vara till det bättre :) För imorgon ska jag och Sandra in til staden och kolla lite på medeltidsmarknaden, blir säkert roligt. Hoppas på bra väder bara ;o Sen ska vi väl dra runt i stan bara, äta lite mat och sådär va. Som vanligt har jag ingenting viktigt att säga?! Så ja, ni får nöja er med detta tills jag skriver nästa gång... Aja, PUSS <3
Ursäkta kvaliten på bilderna, men jaa... min cam är ju inte den bästa. Hoho.

Idjut

HAhahaha åh på riktigt...... Sikket jävla as du är! idjuuuut.

Natt update

Yo motherfucka. -
 
Närå, känner för lite natt update här va. Antar att det inte är någon som är vaken nu.. men de är ju ganska förståligt, klockan är ju ändå 02:27! Va gör jag uppe lixom? Borde sova för imon händere mycket fan. Ska med Emma och Sandra å bada nån gång efter lunch, sen drar vi hem till Emma sminkar oss å lite sånt va sen far vi iväg å kikar lite på kubbVM, eller ja... kubben är väl i sig inte så intressant. Men, man fick ju höra att det var MASSA snygga boys där ;) Såatte. Måste ju kolla läget bah, Men ja, givetvis slänger man ett litet öga på kubben med. Efter det blir det nog hem till Emma en stund igen, käkar lite... osv.
 
Idag eller mot kvällen har jag varit vid Emma, hah! Hon hade lite kräfft/räk-kväll med brudarna. De va jag,Emma,Sandra,Elin & en tjej som hette Jenny.. gillar dock varken kräfftor eller räkor (och spyr typ av lukten!)
Så jag och Sandra drog innan till ica och köppte sallad :) Gott vare iaf. Och kvällen var riktigt trevlig.
Känner att jag umgås himla mycket med Sandra & Emma nu på senaste ;) Men, haha roligt äre.
Nu mina vänner ska jag se klart avsnittet av "En ängels tålamod", sen försöka sova.
Godnaatt. PUSS♥

RSS 2.0