du är min favoritunge ljushuvet



Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig. Du är världens bästa. Du är allt för mig!
Hand i hand livet ut. Jag älskar dig syster. Bästavän! ♥ / syster från annan mor och far

KissemissN

Du å jag kissemiss, du å jag !

Sitter just nu och lyssnar på lite Timbaktu, sjukligt bra är han. Brukar inte gilla sånn musik riktigt, men han : ÅHJAA! Min lilla kisse-mijauu ligger här bredvid mig också, gulligull. För er information så heter hon Saga-Lisa (öhh, världens fulaste namn kanske ? xD men inte direkt jag som döpt henne) fast vi brukar bara kalla henne saga ;). HAHa, jag gillar egentligen inte ens katter , och vi har två?!? fast mina katter e coola så dem gillar jag, ibland.SKa visa den andra någon annan dag. Ni lär tycka att han e fulare än Mohaha.

Ojj, har typ aldrig något roligt att skriva om :o men gör lite inlägg då och då ändåå. Hoppas de uppskattas, för vem vet ni kanske tycker de e roligt att läsa om min kissemiss? xD hahah... JUSTE, höhöh gissa vem som fyller ¨år på fredag . haha, kan de vara jaag kanske  ? ;)jaja, kel me kittzen nuu !

KYSS


Bedövad tjej! c h e c k .

Kom hem nyss från tandläkaren, och jag är helt bedövad på ena sidan! känns alltid så konstigt. HAHAH, och jag orkar inte mina tandläkare som jag hade, killen då som jag hade börjar jag bara garva åt bara jag ser honom? :o
och nej, de e inte med flit... men han är ganska rolig så man kan inte låta bli xD. Aja, dem började typ tjaffsa där inne å bah massa sånt. Fast på skämt dåra, men rooligt vare. De va fan svårt att hålla sig från garv när man kom in där haha.
Aja, nu är jag i alla fall home. Är ju "ledig" varje onsdag, så ska väl tare ganska chill idag. pallar inte göra nå läxor.
Nu ska jag lyssna på lite musik, sååå atte hare gött!
KYSS

Dags för skolan.

God morgon min underbara! Hoppas det är toppen med er ?- med mig ere väl ganska bra, i think! förutom att vi ska ha dem mest världelösa lärarna på hela veckan THAT SUCKS. Åhh, helt ärligt... tåål inte dem människorna. :s
Aja, finns väl inte så mycket att göra åt saken antar jag.  Egentligen har jag inte tid att uppdatera, haha måste fixa mig inför satans plugget. Men gör ett litet inlägg ändå, bara för att jag e så snäll ;) höhöh.
Nu: fixa mig till skolan!


KYYYSSS

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom & glad.

Dryg dag de här har vart eller vad? fast det är väl som varje måndag antar jag. Hade två lektioner, men orkade inte anstränga mig alls... Jag somnade på bussen till skolan, på bussen hem från skolan och även när jag kom hem tills nu för ett tag sen då jag var tvungen att äta mat. Haha, trött tjeej ? ohhyees.

Juste blev ju firad av mina fina brudar igår, fastän att jag inte fyller förens på fredag. höhö. Fick massa finfina presenter också :'). Nu tänkte jag hitta på nått annat, får se vad de blir.

KYSS


Men snälla.

Åh herrejävlar, va alla fick värsta damp. JO jag la ut det för jag ville ha svar på vad som var så omoget. OKEJ ? inget mer med det...
Så inlägget raderat. nöjda nu eller. -.-' och eftersom hon inte har någon egen blogg, och jag såklart ville ha svar så gör jag ju ett inlägg. Förfan vissa människor gör mig bara så trött. För tydligen får man inte skriva vad man vill i sin egen BLOGG?!? sick.

Tack. För ere fina kommentarer. -_-'

De e roligt att städa. eller....

Heeejsveejs å grejer!

Vad händer idag då ? joo jag måste städa, så roligt... Men de e ju trotts allt redan första advänt imorgon. Fast oj, redan imorgon. CHRIST. De e fan inte alls länge kvar tills de e jul. Och juste, om bara 6 dagar så fyller jag år, wiii :3. Funderade på att typ dra ut en sväng, och gå men aa vi får se vad jag känner för eller orkar när jag städat klart. För de kommer förmodligen ta hela dagen, eftersom jag inte e så speciellt snabb av mig när de gäller städning :$.

Så nu : På me musiik, å ta tag i städningen. Vi höörs.

KYSS!


Vill bara sjunka ner...

Känner för att sjunka långt ner i marken, och aldrig mer komma upp igen.
I alla fall för idag.

Ehh-hehe.

Ni behöver inte ens säga vad ni tänker om tha guy i mitten...Helt motherfucking snygg, vavava?


Idag var jag ju hemma, och hade hemstudie dag like always. Fast de blidde inte långta läxor gjorda.. Bra va ? fast nää... Haha ni skulle sett mig inatt. Jag som är så sjukt mörkrädd osv. Så hörde jag nått jätte högt pipande :o Och jaa, gissa själva om jag vart rädd xD så jag drog ner till undervånging och la mig på soffan och sov.. Och sen visade de sig att de var brandalarmet som hade slut på bateri, och därför de lät så -.-'.

Aja, försöker glömma de där nu ;) Nu ikväll satt jag och föröskte se på Berg flyttar in.. och tror ni de gick eller ? :o Neej... de e nå fel på mottagningen, så bilden och ljudet bah hackade som fan. Så nja de gick väl inte så bra.

Nu ska jag väl sitta en stund här, sen blire å sova.

Kyss!


Inspiration: One Direction.

Helt sick! Hur snygga ?


R.I.P ♥

Rest in peace, vår allas Lasse Brandeby! ♥

Glaad chey !

'
Dää stämmer ↑ vet inte varför men de känns som en bra dag.
Idag ser vi fram emot att ha idrott, roligaste på hela veckan. I eftermiddag ska jag dock ha samhällskunskap.. Och efter det hem åh möjligtvis städa mitt rum å lite sånna grejer. För jag kan säga att de behövs ^^ ska dra till skolan om typ 10 min, så måste skynda mig att packa lite idrottskläder. Så vi får höras snart igen, ville bara göra ett litet inlägg där jag inte klagar ;).
KYSS!

Lite musik såhär på morgonkvisten har väl ingen dött av ? speciellt inte av Joe Brooks.


Borde nästan döpa om min blogg till klago-bloggen höh..

Jag förstår om ni tycker de är himla kul att läsa min blogg, speciellt när jag gör massa klaginlägg. Hur roligt är inte det att läsa om va ? :D Då kommer lite mer klag från min sida, varse!
Förmiddagen var  K A O Z ! -.- pga min skadade lärare. Jupp, skott i pannan.  Sen så var ju faktiskt eftermiddagen helt OK, trotts att vi hade svenska ;) Men jag påbörjade mitt NP tal som jag ska hålla nästa vecka. Jag skriver om min allra bäästa kååmpis Amäändiis! ♥ för temat var ju trotts allt kärlek.
Aa, vi får väl se hur de går. För lixom jag avskyr att hålla tal. menmen.
Och hallå ni kan aldrig tro vad som hände mig, när jag desperat kom hem och skulle checka fejjan ? ;o (För ni vet, en hel dag utan facebook de håller ju inte.) Aja  jag kom hem och skulle logga in, så kommer de upp nå skit om att nån har/ eller har försökt (?) logga in på mitt konto. Nån från England tror jag de va... Sjuka jävel -.-'
Haha, så är f1 rädd nu att den skall ha skickat meddelanden eller nå till nån. Men har i alla fall bytt lösen nu!
Nu ska jag, vet inte vad.. eller jo CHILLE galet jao.
KYSS!

♪ Music  ♪ Ehh-hehe

I'am tha biiiitch, eller..

Jag kan bli så sjukt jävla irriterad på folk. Som igår, jag blev värsta arg på vårann lärare. Han sa att vi var TVUGNA att spela upp en tiater för resten av klassen, så vi vart uppdelade i grupper. I min grupp hamnade vi fyra som är hyffsat tysta, inte syns och hörs lika mycket på lektionerna. Vi hade inte kommit på något bra att ha nån tiater om eller vi ville inte ens spela upp något... -.-' Men han blir typ fett förbannad för de å bah " Nämen skärpning, om ni alltid ska vara såhär tillbakadragna och inte våga göra nått, då kommer ni alltid sitta fast i eran lilla bubbla å blablabla.." pallade inte ens lyssna på han. Han sa att han var precis som vi när han va i vår ålder, men då borde han ju ha något innanför pannbenet och fatta att alla kanske inte vill å gillar att stå och spexa för hela klassen. Men nää. Sen va jag typ värsta bitchig mot han resten av lektionen, va inte de me flit. Men han gjorde så man blev såå.. aa ni fattar.
Så försöker släppa de där nu, ville bara få det sagt.

Dökär.

Vet ni hur dökäär jag är i denna tröja eller, helt galet. Den ska bli min jaooo!

Jag har så ruulig humor när jag är trött, right ?

Vill ni se en super rolig video? klart ni vill.

HAHAH! visst var den ruulig ? ;)

I alla fall om man Heter Moa, ser den på natten när man är som mest övertrött!


Har knappt orkat mig ur sängen idag, jo men bara för att äta lite frukost. Det här känns som att det kommer bli den drygaste mest segaste lördagen på länge.. vet inte varför men bara har de på känn. Men sen har ju redan typ halva dagen gått. Men tänkte snart hoppa i duschen, klä på mig, sminka mig osv. Inte för att jag ska bort eller nått, men känner mig f1 ofräch. :s
Sen får vi se vad jag hittar på. Kanske blir att checka nån film? men har redan sett alla mina för många gånger-.-.
Men nånting blire alltid.
Hare gött mina fina.
KYSS♥

Eyy, vadå mongo ?

Alltså va ? Jag blev nyss kallad mongo av nån hjärnskadad på skype. Jag mongo?.. knappast. Eller okeej, men bara ibland<.<.
Sitter nu här hemma vid Sandra, och checkar idol för fulla muggar. Skojskoj. OCH vi hoppas på att Molly gör bättre ifrån sig ikväll,för vi vet juu vad hon går för, right ? Själv hoppas jag på att Amanda Fondell åker. SNÄLLA.. de skulle typ göra idoool så mycket bättre.
Sen får vi väl se vad vi hittar på förutom idol. Men senare ikväll typ efter tio, ska nog jag och Gabriella på en liten kvälls prominad!
Niii får hare gött!
KYSS! ♥


Skadade.

Alltså ÅHHH! Ni kan aldrig gissa vad lärarna och dem har gjort.... Dem har gjort så vi inte kan vara inne på FaceBook. Gaaah, orkar inte !!! -.-

Äckliga läxor.

Shoo mina fina!
Min dag innehåller plugg,plugg, & plugg. Kul va ?
Jag har redan gjort två stycken läxor idag, och håller på med min tredje. Och alla har bara vart svenska läxor.
Jag förstår inte varför dem ger oss sisådär 1000 st. Man bah "Hallååå, jag hinner inte.. FATTAR DU"
Aja, de är väl bara att lida och göra dem.  Men kände att jag behövde en liten paus från läxorna. Haha, och vad gör jag skriver ett inlägg så snäll jag är. c:
Hmm, kanske ska dra ner och se om min syster är kvar här hemma. Mihi, hon väckte mig i morse och gjorde frukost till mig. Snälla syster :)!
Neej nu : göra klart alla äckel läxor, nej inte alla men nån till i alla fall!
Kyysss!♥

Inspiration: Tattoo.

We♥it.

!

Jag är trött.
Jag fryser.
Jag e hungrig.
Jag har världens tråkigaste lektion. (människors miljöer)
Jag har en väldigt dryg lärare.
Jag vill hem.
Så här känner jag just nu, ruuligt ? nja.

Ehmm ge mig ? snälla rara.

Jaaa kolla bara... lite sånt här sitter jag & suktar efter . Och det e juu så roligt, när man inte har några pengar. Eller? Aja de e ju snart min födelsedag så att ehh EHEH!

Kyss!♥


Daniels show! ♥

Här får ni lite goood humor. Daniels show. Haha, ni vet han den där jäätte söta killen som var med i idol 2010! Aja, super skön & super bra på att sjunga! Maha. Puuuuss!♥



Ni visste väl att jag och Tyra är best friends ?

Haha, vill bara säga att min dröm som jag hade inatt var helt cp... Jag drömmde att jag var på nått sorts läger eller nått. Och att vi övernattade inne på H&M. Sen när vi skulle sova var vi tvugna att bygga upp "murar" typ av madrasser och alla hyllor och sånt, ni vet sådär som man gör med dagisbarn (ibland, för vissa kan ju inte se på varandra ens) För att man typ inte skulle prata med grannen breve ? Haha men de stördaste.  Sen ringer TYRA BANKS ?!?! (Ni vet den dära uber snygga kvinnan) Aja, hon ringde och vi pratade typ som om att vi var värsta bästa kompisar xD Sen började hon prata om nya kläder som hade kommit... asså helt skadat. Juste sen tror jag personalen på lägret kom, och blev f1 sura för att jag snacka i tele.  Sen vakna jag. HAHAHAH.
Orkar inte, va snygg hon e !

Hemma idagrå.

Heejsan.
Hur leker livet för er idag då ? - själv mår jag väl sådär. Magont, och har knappt sovit nått, vene de måste va nå fel på min säng.. Så de blidde att stanna hemma. Men har ju mysigt sällskap av syster & Nova som är här. Och alltså vet ni om jag nu ska till skolan imorgon, så kommer jag inte se fram e mot det. Vi ska ha ett av mina egentligen favorit ämnen, idrott. Men vi ska ha det med två klasser till -.- palla de lixom. Om de skulle bara varit vårann FB11 klass skulle de ju vart sjukt väärt. Men nää...
Aja, vi får väl se hur de går med det.
Nu blir det väl att fortsätta nörda lite fejjan spel, ligger faktiskt på level 16 på Maffia Wars2.
E jag inte sådär lite lagom cool ?
Men vi hörs mina fina! I PROMIIIS!

Kan väl säga att jag är lite lagon kär i Isak Strands musik♥ helt galet.

RSS 2.0