skolen...

Tjenis penis, typ nå sånt.
Nu sitter jag i skolan. De suger tvär fett asså. Våran lärare bara pratar åh pratar tror inte att de är nån som hänger med, eller så äre bara jag ? men hans röst är såå tråkig, serri man somnar typ. -.-' Vettefan ens vad den här lektionen heter.. eller jo, men kommer inte ihåg just nu.. Bra där Moa.
Jag längtar i alla fall som fan till imorgon då jag och bästiz ska på bioo. woho. Sen tar vi en nattbuss hem ska bli super mys. Innan drar vi väl runt på stan och käkar och lite så. Men det som suger är att jag slutar typ halvdag i morrn så, jag får gå själv på stan tills hon slutar eller nått. Aja de e värt de i alla fall.
NU måste jag läsa nått as tråkigt om hållbar utveckling typ. Så vi hörs puuuuuuss.

Svar till ..


Gabriella u knoow! ;) om Börja Träna.:
jag vill! om det funkar! har tänkt på det i flera år typ :D
Svar: Får väl svara här eftersom att du inte har nån blogg längre ! ;)
Men det skulle vart sjukt awsome om du ville börja träna med mig!!! Och klart de går, eller det enda skulle vara om det är nån åldersgräns på att gå in där. Men de vet jag inte.... Men vi får höras om de gulle, så snart som möjöigt va! :D
P&K Moa♥

Börja Träna.

Okej, nu äre såhär va.... att jag måste komma igång med nån sorts träning. Inte för någon annans skull, utan för min egen :). Så jag ska/vill börja gymma, vilket passar perfekt för vi får gratis gymkort av skolan typ. Men problemet är att jag inte vill gå ensam... och det finns inte en jävel som vill följa med typ! That sucks.
Men tycker oftast att det är skönare att träna själv, bara att jag inte vill gå dit själv dem första gångerna typ. Sen äre väl ganska chill, i think. Japp det va väl de.
Jo juste, ska försöka skära ner lite på godiset me. Så bjud mig inte på sötsaker är ni himmla snälla.

Aja nu ska jag väl inte göra så mycket, måste igentligen börja på en läxa, men de gör jag senare. Hare gött.
P&K Moa♥

Musik♥

 
Vill bara lägga upp denna låt med Maryjet, som ni säkert känner igen från idol ?
Aja hon är i alla fall världens bästa sångerska, och världens snyggaste kvinna. ♥


2 mil me bästiiis.

Heeej !
Idag åkte Syster och Nova hem till göteborg.. vet inte ens om jag sagt att dem kommit men ändå. Kommer sakna dem.♥
Igår var jag med Alexandra, lika roligt som vanligt. Tycker om diig super mycket kåååmpis. Och vill ni veta vad vi gjorde? vi cyklade runt lite, pratade, och hade det mysigt. Sen efter jag hade ätit typ vid kl6, fick vi lite överskottsänergi och fick för oss att vi skulle cykla till affären. Men det roliga va att vi cyklade en hel mil bara för att komma dit (cyklade alltså till Hemse) och sen en mil hem då. Så de blidde lite motion, duktiga vi var va ? ;D Två mil, tyckte jag var ganska braa.
NU sitter jag har i soffan, bloggar, kollar tv och lite så. Idag vet jag väl inte om det händer nått speciellt. Vi får se.
Men nu har jag inget mer att skriva.
P&K Moa♥


Visst e min bästis fin? Älskar dig.♥

in tha school!!

Tjännna !
Just nu sitter jag på lektion- Människors miljöer. Jag anntar att ni med är i skolan, dem flästa av er som läser.
Vi ska se nån as tråkig film, som är en timme... och den laggar hela jävla tiden, sitter alltså vid min skoldator nu som jag fick i fredags, från skolan.
Hur mår ni annars då ?- jag mår väl sådär, är ganska jätte förkyld, hmm och undra vem som smittat mig... ? ;)
Aja, nu ska jag fortsätta se på den as tråkiga filmen som laggar sönder.
P&K Moa♥

Grattis Zanna.

Hejsan.
Nu sitter jag i Amandas rum och väntar på att kl ska bli så mycket så jag kan gå ut till bussen. Vår morgon kan bara beskrivas med ett ord haha. STRESSIG. Inte för mig kanske, men för Amanda. Aja, så är det när man inte går upp i tid lilla du ;).
Snart ska jag då till skolan, och hoppas på en dag med bara lek typ, orkar inte skriva och sånt så vi hoppas vår lärare hittar på nått roligt. Juste Vi hade ett kalas för Zanna igår (som fyller år idag.) Grattis duvan♥. Vi hade skattjakt, godis, äppelpaj och hade det väldans trevligt. Hoppas du blev glad för dina pressenter ;).

Nej nu ska jag gå och klä på mig så jag kan springa ut till bussen.
P&K Moa♥


...

Min dag var hämsk, vissa stunder va bra. men bara vissa.
tack & hej!

RSS 2.0