vi hörs - snart.

Eeh-heh... kände att jag var tvungen att göra ett litet inlägg.
Såhär ligger det till va, mitt internet har fukkkat ur helt... Därför jag inte kan blogga, och vem vet hur länge de är borta lixom :( Och på måndag åker ju jag till Göteborg, så nu kommer jag ju inte blogga på jätte länge tyvärr.
Btw, så stannade jag hemma från skolan idag, då jag kände att åka dit för att göra räster på läxor inte va så nödvändigt. Kan ju lika bra göra dem hemma. Så ska snart sätta igång med det.

Förövrigt så har jag införskaffat mig en liten piercing i tragus, jajjamen. Har velat haft de i typ två år nu. Så det var väl på tiden, tycker ni inte ? Yep. Nu måste jag börja plugga, vi hörs när mitt nät funkar. Vilket jag hoppas är snart!
PUSS ♥

Höll på att börja lipa...

Nämen godmorgon!
Jajjamän, en ny vecka med nya möjligheter eller vad man brukar säga ? Ska till staden idag med syster och mor min, för vid typ kvart över 11 ska jag till doktorn... Lite nervös faktiskt :s Va så länge sen jag träffa henne, och känner att jag faktiskt inte har skött min sjukdom så bra på senaste. Eller aa, det har jag fan aldrig gjort. Får väl se vad hon säger idag. Säkert inge bra iaf. Sen efter det, lär vi väl dra runt och kolla lite på stan och sådär va. Måste fixa lite kläder tills Malins examen, sen ska jag kanske köpa de efterlängtade solglasögonen. Wihooo.
Eller aa, får se faktiskt om jag köper dem. Har lite beslutsångest över om jag borde eller inte ? Jaja, de får vi se ;) 

En annan sak jag har jäävligt mycket ångest över är att det sitter en seriöst AS stor spindel nästan precis utanför mitt rum. :s Fyfan, höll ju på att börja lipa när jag såg den. I sånna lägen är man inte så tuff alltså :c Och inte nog med det... Kan ju inte ha min dörr stängd heller, för kattsatan har ju bosatt sig på mitt rum (&?/#/"%) alltså whyyyy? Iofs, så tar den ju sig såklart in på annat sätt men aa... känns ju såklart MYCKET tryggare ifall om jag skulle kunnat haft dörren stängd... Blööh. Jaja, nog om den mår fan illa bara av att ens skriva om spindlar. Jösses... Nu måste jag fixa mig lite till så jag kan åka in till stan.
Ha det så bra, det ska jag - ♥


Vet egentligen inte varför jag lägger in en bild på mig här.. men aa, vii kööör.


I want


Såhär ser brillerna ut som jag tänkt köpa! :')
Och, nja dem ser MYCKET bättre ut i verkligheten säger jag bara.
Mihihih


Damn, killar alltså


Bild tagen igår hoh.

Gårdagen blev väldigt lyckad, fint väder & springa runt i staden med bästa. Nu är det sommar.
Och hehe, sommaren på Gotland är den bästa. Det lovar jag er. Gillar egentligen inte turister, fast.... har väl inget emot alla killar som kommer hit, jösses alltså! Så Sandra säg till när du kan så drar vi in till stan haha ;)
Åh föresten så hittade jag ett par ursnygga solbrillor, kärlek vid första ögonkastet. Dem va leopard mönstarde ( meh, standard) as fina va dem. Kanske slänger in en bild på dem sen. Ska förmodligen köpa dem på måndag.

Idag annars händer väl inte så mycket, ska kanske träffa Alexandra en sväng. Hah så jäkla skön tjej det där. Visste ni att vi har varit bästakompisar sen vi 6, fett länge ju :') Hoppas vi träffas idag iaf, skulle va skönt att få snacka av sig lite grejer! Sen ska jag väl städa lite innan mamma får cepe på mig. Ja, det var väl det antar jag.
Men ha det bra, det ska jag.
PUSS♥


Antingen för varmt eller för kallt, aldrig nöjd ?


Frida Amundsen - Closer.

Heej fina. Dagen har varit varm, chill, varm, mysig och mera VARMT! ohgod säger jag bara. Konstigt att man aldrig kan vara nöjd va ? Antingen är det för varmt eller för kallt. Och ehe, trivs inte så bra i solen asså ;c
För blir ju inte ens lite brun även om jag skulle försöka mig på att sola, vilket för andra sidan är dötrist... kan inte vara stilla så länge så jag skulle blitt brun... så får typ ha långbyxor hela sommaren så jag inte inte disstraherar de i trafiken. Vem vet dem kanske blir bländade av mina likvita ben å så händer de värsta olyckan i trafiken... pga mig :o man vet faktiskt aldrig. Dock hörde jag att det faktiskt är okej att vara vit om man är rödhårig, så lite chill är det ju ändå!

Vid halv 8 drar jag på pärkträning, lär väl säkert bara bli jag och en till eller nått. Skulle inte förvåna mig. Menmen... Nu ska jag byta lite kläder och så innan jag tar cykeln till träningen. Ska faktiskt bli jäklit skönt att få slå några bollar nu ikväll!
Ha det bra, det ska jag. PUSS♥


Gosh, vilken värme!


Alltså jaa :') har ni sett något så gulligt eller ? sa ju att jag skulle ladda upp en bild på den, och tja... här är den.

Dagen har varit så jäkla slapp, soft och allt de dära ni vet. Kom till skolan vid nio, hadde morgonssnack om vad som sker i veckan... Får reda på att vi inte har någon lärare ( inte så ovanligt, dock) Så vi fick en gruppuppgift att göra som tog ca en 25 minuter att göra. Drog hem till Sandra ett tag efter att jag luffat runt på Hemse helt alone i gassande solsken. Inte för att klaga eller så... men hade ändå BARA svarta kläder på mig idag ;o snacka om varmt! Vi drog ut på hemse och åt glass och bara hade det gött. Sen vid typ halv fyra skulle jag klippa mig :'( gosh, det är sååå himl kort nu. Ni lär säkert inte se så stor skillnad men jag som har sparat till ganska långt hår, blev fett ledsen när hon skulle "toppa" det... Aja nu är allt slitna borta iaf. Skönt.

Juste, bästa mor min fyller ju år idag! Grattiiiiis


Tom på ord bah.

H3LL0 snyggingar!
Hur har ni det idag ? här är det prima, fint väder och grejer ju.
Ligger och kollar på min lilla kattunge, som är verkligen uber söt! ska lägga in en bild på den senare... får bli imorgon eller något. Har nämligen glömt massa grejer hemma hos Sandra, inklusive min mobilladdare å grejs... hmm, jag glömmer alltid saker när jag är hos någon! bra, väldigt bra Moa. Jag har egentligen inget att säga. Men kände för ett inlägg eftersom jag bloggat så dåligt dem senaste dagarna. Men nu ska jag hitta på något annat faktiskt.
Puss.


Inspiration we♥it


Dagens inspirationsbild !


gosh


Nanana, har så otroligt tråkigt...


Grattis

FÖÖÖR... det är ingen vanlig dag, det Nicklas födelsedag!
HURRA HURRA HURRA ! ♥

Yees, lillebrur  fyller fjårtiz idag mohah ;)!
Senare kommer vi få gäster hit... Så måste städa lite å greja innan dem kommer.Dem kommer väl sen mot tre eller nått hoppas jag! För vid kl halv ett ska jag & Gabriella stå uppe på marknaden vid ett chokladhjul. I typ dryga två timmar. Hoppas på att de blir kul ! Nej nu ska jag städa klart på mitt rum.
Ha det bra, det ska jag !
PUSS.


Såhär såg tårtan jag bakade till Nicklas ut.... eller ?! ;)


shit

HAHAHAHA omg, min kissemiss har precis fått två kattungar i min garderob :o
Frääääsht.


Nationella idag.

God morgon finisar!
Uppe med tuppen idag, fast min buss går inte förens 10 över 10 till hemse. Sen ska jag typ gå runt där som en luffare bah åh göra ingenting. -.-.... pappa ska köra mig till skolan, eftersom dem är efterblivna och inte kan ta in kloka skolbussar. Skadad skola. Men måste faktiskt ta mig till skolan idag, för det är lixom bara tagga nationella prov idag... eller vad är det jag säger. Kommer gå cpdåligt.
Kan ju säga de här till Sandra om du läser: ÄR DU VAKEN INNAN JAG ÅKER TILL HEMSE, RING MIG TYP!
FÖR DÅ LÄR JAG KOMMA HEM TILL DIG ETT TAG. Istället för att dra runt som en luffare.
Ska snart duscha tror jag, men måste se klart gårdagens avsnitt av Big Brother som jag missade pga hockey. EHE.... Hoppas ni får en bra dag iaf!
PUSS♥


Skööön låt.

Hahah, äre bara jag som tycker att Peter08s nyaste låt är rätt tung eller ?

Inspiration we♥it : Dip dye.


Dip dye, som kan vara väldigt snyggt på många! Dock inte alla.
Själv tycker jag att man borde ha väldigt långt hår för att ha det. Annars är det inte lika snyggt!
Enligt mig :)


Se Timbaktu LIVE.

Tjingeling!
Det är söndag, avskyr söndagar dock.... eftersom det innebär att det är sista dagen på helgen. Yep, skola imorgon igen. Jag har inte varit såhär skoltrött i hela mitt korta liv, någonsin. Måste egentligen plugga men förfan pallar inte. Hör själv... PLUGG, hur lockande lixom ? :c Inte så mycket nej. Dåligt väder är det idag också :o Kan det inte bara bli sommar och sol NU tack. Skulle ju inte vara helt fel.
Fast aja, vi har ju inte så länge kvar i skolan faktiskt! Wii, + att jag snart om nån vecka drar till Göteborg. Asså kan man annat än att älska GBG? :D ska se när min syster tar examen och lilltjejens skolavslutning.
Ska bli awesome, desutom ska vi dra till liseberg med. Har bara varit där en gång innan, så ska bli sjukt kul.
Och igår så skrev min syster till mig att Timbaktu ska uppträda där den dagen vi ska dit. LYCKA. Har alltid velat sett honom live.


Fatta vad kul att få se han uppträda live :') ↑

Nu ska jag hitta på nått annat. Ha det bra.
PUSS♥


Tack bästis.


Hahahha, så jag ↑ varje dag typ...

Heeej snyggingar! Nu va har jag inte bloggat sen i torsdags morse ? sooo not okey.
Men har spenderat gårdagen, natten, å halva denna dag med bästavän! Igår va en så jäkla bra dag, helt super.
Efter skolan åkte jag in till staden till Amanda å så gick vi i lite affärer å sådär, köppte ingenting för jaa pengarna gick ju till annat. Senare skulle vi dra ner till glassbaren å ta en glass å bah steka vid hamnen typ! Glass blev de ju, men aa.... såklart började det regna haha. Vår vanliga tur, och när vi hade ätit klart lixom blev det strålande sol. Jaja, mysigt va det ändå!
Vi skulle på bio senare på kvällen, och den började klockan nio. Så vi gjorde allt för att fördriva tiden. Haha. Vi gick runt i Visby å bah irriterade massa folk.... vi blåste i sånna här maskrosstjälkar ni vet ? lät as högt iaf ;) såå roligt va de. Och jag älskar att gå runt i innastan när det är sol och så på kvällen thihi. Sen gick vi då till bion då vi såg American pie reunion, riktigt bra film va det. Om ni inte sett den, SE DEN. + Att vi var bara 14 pers på bion ;) sooooft . Men aa sen gjorde vi lite andra saker med, men orkar inte skriva så mycket mer om det nu!
Tack för en bra dag igår bästis, måste göras om snart ♥

Ikväll väntas det Adam & Eva, å kvällen är din lite så va.
Lördagsmys helt enkelt.
PUSS


Trött hej


Ååå, nu efter en och en halvveckas ledigt... måste jag dra mig till skolan.
Det var inte lätt kan jag ju säga er. Så jobbigt att kliva upp ur sängen idag :c jajaa...
Och jag vet inte vad jag ska ha på ens idag ÅÅÅ BRA.

Hur som helst... ha det bra, det ska jag!
PUSS♥


Wiii

Idaaaag, fick jag förfrågan om jag ville vara med åh spela på stångaspelen :D :D
Gaaaah, sååååhär G L A D !


Tävlar


Är med å tävlar hos addiehero.blogg.se
Om en ugglering mohah :3 Hennes blogg är  A W E S O M E


Inspiration we♥it : Black'n'white.


we♥it


Okeej, kommer va rädd för katter resten av mitt liv nu.

HAHA, okej jag skrev ju häromdagen om en mardröm jag hade haft. Men skulle bara berätta om en helt psykad dröm jag hade inatt. Konstigt nog har jag börjat komma ihåg vad jag drömmer, har jag knappt gjort förut.

Okej den va såhär... Först började det med att Sandra å hennes föräldrar kom hem till oss och hälsade på, men aa dem tog med sina katter. (och ja, du hade två katter i drömmen) Och i drömmen var dem lixom inte små å söta, dem va typ stora som hundar å den ena va prickig den andra zebra randig. Sen så va dem hemma hos oss å sådär blahblah... men sen märkte jag å Sandra att en av hennes katter hade fått kattungar ute på vår tomt. Och aa, dum som jag var tog jag upp en. Hehe, skulle jag aldrig ha gjort. För då blev mamman till kattungen feeett förbannad å började jaga mig igenom HELA huset :s asså den va fett läskig. För vart jag än gömde mig så hittade kattfan mig. Och typ dödade mig, näe inte dödade men nästan så asså. Gick värsta till attack å klöste på mig å va as farlig :o Men när Sandra kom va den as snäll å gick å strök sig runt hennes ben å allt .... Och aa, sen skulle jag gå ut i ett annat rum å stängde dörren efter mig. Då började katten klösa på dörren, och jaa... så jag fick hålla emot as hårt för att den inte skulle komma in i samma rum som mig xD men såklart kunde den tydligen öppna dörrar -.- Sen kommer jag typ inte ihåg mer av den drömmer men... hoppas jag överlevde iaf!
HAHAHAHAH fett cp dröm asså...

Sandra.... din katt är farlig!

Bild: We♥it.


hemma igen

Shit, är hemma I G E N ? alltså... dem kommer fan snart dra in mitt studiebidrag eller nått.
Missar en jävlamassa just nu. Somnade typ inte förens halv tre för jag hade as ont i magen. Vaknade seriöst vid 5! och då vare 10 gånger värre. Känndes typ som jag skulle spy. Hmm, jag kunde varken stå, sitta eller ligga utan att jag hade sjukt ont. Antingen äre väl mensvärk , men vettifan asså. Det här känndes mycket värre.
Nu har det iaf gått över ganska mycket, dock inte helt men aa. Har iaf fått i mig en macka å en kopp te.

Så idag får det bara bli en lugn dag, så jag blir bättre!
Så jag kommer tillbaka till skolan, inte för att jag längtar. Verkligen inte. Men missar så mycket bara.
Ha det bra puss.


Vill glömma

Okej, inatt hade jag världens hemskaste dröm :'(
Jag drömmde att Nova (min systerdotter) som bara är 7 år, vart misshandlad av hennes pappa... fyfan värsta drömmen jag haft på länge!! Och hennes mamma var död, pappan till henne vet jag inte vem de i värkligheten lixom. Åh jag i drömmen hörde jag när han slog henne. :'( Åh sen efter det kom hon bara å kröp ner till mig å sådär som om jag hade vart hennes mamma typ! Och jag vågade inte göra nånting heller :o försökte inte ens stoppa honom, å anmälde honom inte heller. Nej fy, vill bara glömma den där drömmen nu. Så sikk :c...


LOVE♥


Nu snackar vi...


Shit, här snackar vi talang alltså! Jävlar säger jag bara.
Ta er tid åh lyssna, annars missar ni något riktigt bra :)))


Vi är som vi är, när vi inte blev som vi skulle.

Hee-i!
Allt fint idag eller ? de är det iaf med mig, awesome väder å grejer ju :3
Kom in för en stund sen, har vart ute me bästaste Gabriella ett tag idag. Haha, sjuk tjej de dära. Men det är därför vi är så bra kompisar. Vi är jäklit lika om man säger så, alltså i sättet. Ja så vi drog till bodi, köppte lite cider å så, standard. Sen bah dampa vi runt bland allt folk. Typ vinka till random bilar som körde förbi. hahah... jaja, vi är som vi är när vi inte blev som vi skulle.♥

Mot kvällen blire väl, bara tare chill ? se Eva & Adam :D å lite... sen är det ju jävla hockey 24/7!
Gosh cp. Seriöst asjobbigt när det går hela tiden å tar över alla bra program. Som tillexempel så kommer det ju inte va kvällen är din, och varför inte de då ? näe, för det ska va satans hockey -.-'
Nu tänkte jag lyssna på musik, kanske bara kanske ska jag jag städa rummet. Som jag säger varje dag också men som aldrig blir av.... Får se va.
PUSS.

Hittade en jäklit skön sjal längst in i garedroben också- happy!


Viiiillll


Åå, inte länge kvar nu... hoppas jag ! Är så jävla tagg på att börja med boxning.
För det ska jag å min systeryster göra när hon flyttar ner hit igen. Mihihi längtar. Fett kul att tästa något nytt lixom. Har ju hållt på med typ femtioelva sprter innan. men inte boxning.
Så det ska bli awesome. Hoppas det blir av bara, för det skulle vart jäkla kul :D.


Hah, har typ duckface på alla mina bilder...



Heej fina.
Vet att de här kanske inte är så förvånande, men är hemma idag :(
Haha, shit vad jag missar mycket från skolan nu för tiden. Men mådde otroligt illa imorse. Alltså jag vaknade typ vid 20 i 6 ? asså ärligt ? fett tidigt... vaknade då eftersom jag mådde illa å grejer. Men somnade nästan direkt igen. Men jag har typ varit uppe sen 8 idag :/ och  vad gör jag egentligen vid datan nu lixom ? feetaste vädret ute. Fast, känns ju kasst att jag mådde dåligt just idag.. för jag och bästis hade tänk å dratt till glassbaren å ba skekt vid hamnen. Skulle vart så mys. Men får bli en annan dag. Snaart.

Näe, nu ska jag ta och göra lite kaffi. Göött.
Puss ♥


Min favvo tjej !

Ignorera min häxhaka...heh.

Tjololo!
Nu drar jag och älsklings Nova till ica, så bjuder jag henne på lite glass. Snäll som jag är.
Men det ingår väl i mostersjobbet. Så vi hörs senare, PUSS♥


RSS 2.0