mattenööörd.


Är sjukt trött så orkar inte direkt blogga just nu, så skriver lite snabbt från mobilen. Får väl se om de funkar som jag vill, för de är första gången mihihi! Nu ska jag ta tag i lite matte igen, å kanske går det bra idag också :) så nu ska jag räkna lite å se andra avenyn! men ha det gött, PUSSS <3

Mosterstjej.hjärta.

Världens finsate tjej som jag varit barnvakt åt idag.
En av hennes sista meningar innan jag åkte hem idag, snurrar ännu runt i huvudet :
Jag släpper dig aldrig, låter dig inte åka hem. Herre gud så fin hon är.
LOVE♥

En söndag precis i min smak!

Fantastiskt slut på helgen. En söndag precis i min smak!
Lite matteplugg, eller har faktiskt räknat ganska mycket i helgen! Tillsammans med favorit serien, thihi hur bra? plus så fick jag mami att göra stuvade makaroner, gosh.. så himla gott. Btw, så har jag och matten för en gångs skull kommit överens hihooo. Så nu ligger jag före i boken än vad vi ska :D känns hur bra som helst.
kvällen väntas solsidan, veckans höjdpunkt? haha ja nått sånt. Annars vet jag inte riktigt, bara kopla av dom sista timmarna av helgen. Ohyes.
 
Men bloggningen kommer och går som ni märker. Ibland skriver jag inte nått på flera dagar, samtidigt som jag ibland får lite ryck och gör tre inlägg på en dag? bryr sig på vilket humör jag är på och tex när jag är i skolan så väljer jag att inte blogga! För att hänga med lite i plugget, så bra jag kan iaf :)
Hoppas ni får en toppen kväll nu! PUSS♥
 
 
Riktigt bra cover av Miss Li!

Har gjort läpparna.

 
Puss å natti på er!
Juste glömde att säga att jag har gjort en läppförstoring i går.

-


Spring i benen.

Helt slut. Lite roligt med tanke på att jag faktiskt inte gjort nått ansträngande idag iskolan, först hade vi bara lite information om den nya kursen i skolan som började idag.  Tror nog att det kan bli en rätt rolig kurs :) Min lärare sa till och med att jag hade lite förtur med den här kuresen eftersom jag va den enda i klassen som ville bli förskollärare. Och det har mest med den utbildningen att göra. Så ja, jag klagar inte!
Senare på eftermiddagen så har jag sett  på när några av mina klasskamrater har hållt lektion för yngre barn. Va ganska roligt att se hur dem höll lektionen. Förutom att jag hade väldigt mycket spring i mina ben när jag såg att dem andra fick springa, hoppa och allt sånt jag också vill! Hade helst bara sprungit ut på planen och varit med... Men ja, som ni hör -  Ganska lugn dag :)
 
Sitter och kollar på andra avenyn just nu, heelt underbart bra! Skulle göra vad som helst för att det skulle gå igen. Thihi. Annars händer det väl inte speciellt mycket denna kväll. Ta det lite lugnt, kolla serie, städa lite kanske.
Hoppas ni har haft en bra Tisdag, PUSS ♥

Bo Kaspers - Brev

Bo Kaspers Orkester - Brev
 
Halloj kompisar´! Vaknade med lite huvudvärk idag faktiskt. Men den börjar nu gå över lite smått. Skönt. & åter igen var det söndag, huu. Det blir nog att städa på rummet, kanske plugg å sen gå lite på bandet. Inte så roligt, men nödvändigt :) Annars händer det nog inte så mycket skulle jag tro, lite tv-tittande. Det är ju sol sidan, haha så himla bra :') Jag och Jessica har alltid genomgång i skolan om vad som hänt i avsnitten, och börjar varje gång asgarva. Haha, och alla kollar på oss som om vi är dumma i huvet för dem fattar inte va vi snackar om ;) Lika bra de kanske.
 
Nu ska jag fortsätta att lyssna på Bo Kaspers, är egentligen inte min smak av musik. Men, åh fan så bra han sjunger! Ha det gött, kanske uppdaterar mera sen.
PUSS♥

Noll disciplin.

Nu räcker det. Nån stans får det fan va ett slut...
Allt jävla äckliga småätande mellan a-ö. Damn, seriöst. Noll disciplin. Mår ju inte direkt bra av det...
Har försökt så många gånger att sluta äta onyttigt. Men faller tillbaka lika snabbt på samma spår. Men även det här när någon bjuder en på något, då ska man ha hyffs att ta emot det. Det har jag fått lära mig iaf. Men, nu ska jag försöka igen.... Även börja träna ska jag komma igång med snart. Jag & systeryster ska böra gymma. Längtar. Jag älskar egentligen att träna. Har gjort det sen jag var liten! Vi tar tag i det igen.
Hade inte skadat med några kilo mindre på vågen.

Bli väckt + pms.... Ingen bra kombination.

Att somna vid 5 på morgonen,och bli väckt vid 12. Plus pms. Tyckte lite synd om pappa faktiskt när han väckte mig haha. Shit va grinig jag va. Jösses.... Men jag är glad nu iaf. Vet inte riktigt varför, men humöret är på topp :)
 
Äntligen lördag, åhå. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag... De är så tråkigt att bara sitta hemma. Va egentligen lite snack om bowling ikväll. Men aa, de lär säkert inte bli av... Tyvärr. Men man vet ju inte! Kanske blir senare :) HOPPAS! palla sitta hemma hela lördagen lixom.
Vad hittar ni på idag då? - Antagligen något roligare än vad jag kommer ha ;) Nämen, nu ska jag sluta skriva & fixa med lite andra små saker. Ha det gött, PUSS♥
 

John blund, var fan är du?

Åhå, vet inte vad jag ska ta mig till. Klockan är ungefär halv 4... Kan inte sova, lägger här och lyssnar på Bo Kaspers, de är som terapi för själen! Nämen hans röst, plus hans texter är fan genialiska tillsammans.
Okej, jag ska försöka sova även om de kommer ta en timme eller två :c åhå, kan inte nån bara ge mig en sömntablett? snälllla. Nämen vafan. De är ju jobbigt att vilja sova men att inte kunna -.-'
Okeejokej. Nog om detta, natti! ♥
 
Påminnelse till mig själv i framtiden; Drick ALDRIG  mer monster så sent på kvällen innan du ska sove.
Idiotiskt.

Miss Li - Dancing the whole way home

Åhheej. Så va det måndagmorgon, igen.
Vaknade med en väldans huvudvärk, som nu börjar gå över iallafall. Som tur är. Men har inte nån större lust att åka till skolan. Ska ha foto hela dagen. Ohgod.... Kan det inte bara bli heeelg NU tack.
 
Jaja, de är väl bara att ta sig i kragen och dra iväg, jippii! Måste platta klart håret, och ska ännu välja nån tröja att ha på mig idag. Känner jag mig själv rätt så kommer jag stå här i sista minuten och ha panik för att jag inte vet vad jag ska ha på mig... Mitt dagliga dilemma.Ohyes. Är det inte konstigt? att man har hela garderoben FULL med kläder, men man har ändå aldrig nått att ha på sig? Nä, ibland hadde det varit lättare att va kille ;)
Nu måste jag skynda mig, så hoppas ni får en bra dag. Hihooo.
PUSS♥

farsdag! <3

Halloj flickor & pojkar!
Nu kommer jag tillbaka lite smått efter ett tag utan bloggning. Mitt internet fuckar ur ibland, ganska ofta... så, that's whyy jag inte har bloggat. Men nu är det tillbaka, äntligen!! wiie.
Min söndags kväll kommer bestå av lite tv, solsidan såklart´... sen ska jag se några avsnitt av andra avenyn mihihi. Bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra söndagskväll också.
 
Grattis pappa på farsdag! Puss♥

Rubrikfan

Hallojjjj.
Är ganska trött, fortfarande.. fast jag gick upp för typ två timmar sen! Kan ju vara för att jag spelade bowling i 3 jäkla timmar igår med Sandra och Emma. Sjukt roligt va det, men tiden gick ovanligt fort. Ehe, vi spelade typ 6 serier... De skulle väl egentligen kostat en del ;) men ja, vi fick lite bara liiite rabatt! Haha.
Sen hur resultat blev vill ni inte ens veta. Spelade sjukt dåligt, men aa Sandra vann med tre poäng över mig. Men nästa gång då jävlar Sandra!! Sen så hade vi några snubbar som satt precis vid oss och kollade när vi spelade, as pinsamt va de -.- för dem typ satt och kommenterade å blahblah. Men de va fan rätt roligt!
Får se om jag och sandra ska in till stan idag igen och träffa emma. Hon ville tydligen de, men får se. Ska kolla att vi inte skulle göra nått annat.
Hade inte så mycket mer att säga, for this moment. Men vi hörs snart sockertoppar.
PUSS ♥
Hahah, så sant.
 

Stort misstag? enligt mig, JA.

Alla ni som följer x-factor (som mig, hiho) Har väl antagligen hört att one direction ska uppträda där ikväll? jajjemen. Haha why? Ni skulle inte gått ut med att dem skulle va där... Åh, men antar att det bara är pga att tjäna pengar dåra. Att fler ska köpa billjetter & se programmet ikväll bara för att dem är med. Men ärligt, så tycker jag lite synd deltagarna som är med i x-factor. För jag är nästan säker, citerar; NÄSTAN! säker på att ca 90 % av alla dem som ska dit ikväll är massa små fjortisbrudar. Som kommer skrika och gråta av "lycka" för att få se dem... my dear! Och sen då dem 10 sista precenten, det är familjer och såna som faktiskt är på något sätt insatt i tävlingen.
 
Kan ju även tillägga lite diskret här att jag själv har lyssnat på dem lite. DOCK, va det lixom typ ett år sedan? haha, alltså innan dem blev så "populära" som dem konstigt nog är bland alla småtjejer. När då den trenden bröt ut, slutade jag att lyssna på dem. Haha! Såja, nu "ogillar" jag dem lite istället. ;) Får väl se om jag ska se x-factor ikväll ändå... Fast dem är med, och deras fans -.- Men då ser jag för  själv syftet. Att se hur det går för deltagarna. Hihoo, japp. PUSS♥

Gina Tricot.

Åh. Sitter & drömmer mig bort lite på ginas sida... fanns massa saker jag vill ha. NU! Här är lite saker som kanske klickas hem. Men fyller ju år om exakt en månad idag, wihoo. Så önska kan man ju alltid c: !
 

RSS 2.0