Tre jävla veckor kvar!

 
Heey babes!
Vad har hänt sen sist då? Jag har, badat första gången i havet, sovit över hos Sandra, shoppat, umgåts ganska mycket med Sandra, emma & lite Elin på sista tiden! Städat, spelat kubb, sett film och bara chillat.. lite så va. Tyckte de va en ganska bra sammanfattning på dem senaste dagarna.
Men man får ta vara på sista delen av sommarlovet. För... det är ju fan bara 3!!! veckor kvar :s Blöh, hatar skolan, har alltid gjort, och kommer alltid göra. Jaja tre veckor frihet kvar iaf! Tack gode gud.
 
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt... därför min bloggning blir så konstig. Vissa dagar är det as kul att skriva här. Vissa dagar är det bara sjukt jobbigt. Men kände att jag behövde göra ett inlägg nu. Bara för att visa... att jag lever typ? Så nu vet ni det. Btw ska förmodligen vara barnvakt imorn, så får se hur bloggningen blir då.
Men ja, ha det så bra, det ska jag! PUSS♥

Vill ha en panda ♥

Alltse ne, orkar inte va söt ↑ vill ha en panda! Visst vill man bara krama den tills den går sönder för den är så söt?...

Morsning korsning! Någon mer än jag som är vaken eller?
Ne, men är uppe för att jag typ slagga hos Amanda inatt... och tjaa, hon skulle till tandläkaren as tidigt så fick bli att jag åkte hem samtidigt som hon skulle dit ;) Somnade en stund när jag kom hem, sen år jag lite frukost och nu sitter jag här. Ganska chill, bara sitta å lyssna på musik osv... tog faktiskt fram lite papper å pennor me, länge sen jag satt å täckna.
 
Iaf, idag verkar det ju bli bra väder :D med andra ord betyder det stranden för min del! Ska åka med, farmor, Sandra & sen kanske att farfar följer med. Hoppas. Om han nu klarar att va i solen :o Kanske tar lite pics me min braiga mobiltelefon också, men känner jag mig rätt kommer jag glömma de, haha. Btw, så känner jag mig ganska duktig! bloggar två dagar i rad wow. Men får såna bloggkickar ibland bara. Nä, nu ni ska jag hitta på något annat. Sitta å kolla på söta pandor kanske? random, vet ;)
Ha det bra, det ska jag. PUSS♥

Isak Strand, would you go out with me?

Bild, lånad från google.
 
Bara ett litet tipps såhär en fin dag som denna. Om ni aldrig lyssnat¨på Isak Strand, då har ni fan missat något.
Så jäkla gryyyym. Så gör det! Tänkte lägga in ett klipp med honom ( har säkert redan gjort de, för länge sen) Men den nya blogg.se vill tydligen inte att jag ska lägga in nå klipp här ...jävligt irriterande -.-.
 
If I had met him, I would ask about a date.

Inte ens det förflutna.

Jaha? sir, yes sir.
 
Tjenaa, små människor! ser ni? jag är uppe innan 12 idag, woho ;) Nä, men fick ett väldigt fint uppvaknade av min lilla farmor som kom hit å fråga om jag ville me och bada idag. Thihi åh gull. Tyvärr kunde jag inte, för jag och bästis ska till staden å mysa runt, äta lite mat, och sen se bio! ♥
Så då funderade vi på om det var fint väder att åka och bade imorogn istället! För en gångs skull känner jag faktiskt för att bada? ;o men har inte badat en ända gång i havet i år, förstår ni?! Så får de inte va asså. Så hoppas vi åker imorgon. Och hoppas även lilla farfar och Sandra hänger med. Skulle vart awesome.
 
Aja, som sagt så ska jag och Amanda se bio ikväll! Vi ska se "Inte ens det förflutna" en ny Maria Wern film. Eva Röse är fucktiskt en utav mina favorit skådisar. Så det ska bli himla kul.
Tänkte och och springa igenom duschen nu innan lunch.
Så ni får ha det så bra, det ska jag! ♥
 

Gah, H J Ä L P ;s

Snälla, kan någon snäll stjäl komma hit och hjälpa mig med en grej? ;s
De är nödläge alltså... Har en fucking äcklig jävla spindel på mitt rum, någonstans! Oh hjälp jag dör. Och den var ju inte liten heller. Jag höll på att samla ihop min tvätt, så ser jag något krypa å ramla ner på golvet... och så va de det vidrigaste jävla monstret :@ jag höll fan på att få den på mig! Kommer inte våga sova på mitt rum nu -.-

Lite smått och gott från H&M!

HIHI, glaa nu asså! Har precis klickat hem detta från hm. ↑ Tack mami♥

Hade egentligen inte tänk att blogga idag, men ett litet inlägg hinns nog med. För snart ska jag packa sen kommer Bästis & plockar upp mig sen far vi hem till henne, kommer bo där i två nätter nu. Vem vet, kanske tar å bloggar därifrån. Men får se.
Heh, minns inte riktigt när hon skulle komma... så det är bäst att packa nu, så hon inte behöver vänta på mig ;) Ha det bra, det ska jag. PUSS!

Skulle inte kalla detta sommar...

Ehm ja..ont om bilder, och jag gillar att ta egopics! Så lev med det.
 
Heey, snyggisar! Ett klokt inlägg vore väl bra, eller vad säger ni? Va ju ett tag sen nu.
Det här kan vara det tråkigaste lovet ever, på riktigt. Eller aa, iaf vädret... På sommaren ska de va sol, bada och äta glass typ. Man är inte så sugen på glass när det är helt mulet och typ regnar hela tiden... Så vad gör man, sitter vid datorn? hmm ja, tydligen.
 
 Juste, idag kanske Nova kommer hit. Isf blir det att vara barnvakt tills imorgon nångång. Ska bli väldigt mys om hon kommer. Se på film, äta lite gott och sådär va.Funderar även på om jag ska ta och klä på mig å sminka mig lite. Inte för att jag ska nånstans, men har tråkigt ;) och då brukar jag ha smink som ett tidsfördriv.
Mene ni får ha de så gött, så hörs vi! Snart förhoppningsvis.
PUSS♥

I want!!!

Åhåå, vill ha! Alltså dör för dem byxorna :') De va ett sånt här ögonblick när man ser något som man bara måste ha! Tvångstanke. Dem ska jag köpa, måste. Och de som känner mig vet att jag är svag för leopard. Hehe.
 
Aja, lite saker jag kanske kommer klicka hem ↑

-

Idiot, idiot, IDIOT.
Jag måste va helt jävla blåst i huvudet. Vad tänker jag med...

Alltid lika roligt att bli väckt jaa...

Vaknade aningen irriterad idag asså... eller aa, vart väckt! Av nån jävla sköterska från barnmottagningen vid 5 i 10. Tänkte först inte svara för de va dolt nummer, men gjorde de iaf. Hon bah " oj väckte jag dig?", hehe u don't say -.-
Men tydligen skulle jag haft telefontid med min doktor idag ;o Vilket jag inte visste? Så jag har ju inte varit och tagit prov eller nånting... Men ska dit i morn ist då! Hade tänkt fråga om Sandra vill följa med mig, så Sandra : Vill du, så får du gärna följa med! :)
 
Idag annars då? Händer väl inget speciellt, i think. Ska kanske träffa Gabriella en stund, annars vet jag inte.
Oj vilket långt inlägg detta blev, eller?. Men, åh gulligull ofta en del ännu är inne på min blogg varje dag ;) Blogga är inte min starkaste sida just nu känner jag. Aja, vet iaf inget mer som jag ska skriva.
Menee ha det bra! Puss♥

Yep.

Snart blir det att dra med Sandra, Emma & Elin in till stan! Vet inte ens vart i stan, eller vilka vi ska in å träffa men eftersom dem frågade om jag vill med så... Fick det bli så. Lär säkert komma hem sent som bah satan, vilket egentligen inte är så bra i och med att jag ska jobba imorn vid 10 ;o Men ähh de får gå.
 
Harreee bra nu. Det ska jag! KYSS.

Fredrik Wikingsson!

Hohoh bli inte för avundsjuka nu va, men jag och Gabriella såg han idag på ica!!!!
Vet, ascoolt.
 

I'm alive.

Bild tagen idag, hehe!

Hejsan, vet vad ni tänker om min bloggning... men ni behöver inte säga nått. Vet att den är totalt värdelös.
Men jaa, så kan det va. Har spenderat några dagar nu i veckan med bästis. Har haft hur roligt som helst med henne. Vi jobbade, såg film, va på cirkus, fick en ny kompis (haha), clownen ville att vi skulle följa med på "disco", gått lite på stan osv. Verkligen en awesome vecka med henne. Vi satt inne i fredags på hamnen med fika och bara myste med live musik. Ja, det måste göras om snart kompis.
 
Nu ska jag iaf äta lite mat, sen blir det pärkträning! det behövs säker jag bara, spelar ju match på onsdag redan.. Får väl se hur det går! Vi höres snart hoppas jag på.
KYSS ♥

Ge mig!!!!

Har hittat två ubersöta linnen. Vill haaaa.... kanske blir att klicka hem, kanske!

Linnros- LOVE!

Ouupsii... är visst uppe med tuppen idag :o vaknade typ runt 8!!
Andra gången på lovet som jag går upp så tidigt, men det känns väl okej antar jag. Men vaknade av att jag mådde dåligt, hade lågt blodsocker så kännde mig skakig osv. Och då är det väl bara att gå upp och äta.
Lär väl få ställa om min medicin också -.- för har kännt att blodsockret har legat riktigt lågt då jag vaknat. Och eftersom jag ofta inte går upp förens till lunch, så kan det va ganska farligt... hehe ja, så får väl ställa om den.
 
Sitter i min säng just nu och lyssnar på bästa! (Oskar Linnros) kärlek.kärlek.kärlek!
Och så sitter jag och kollar på lite olika sidor, ska kanske beställa smink! Haha, hörde ni? jag, köpa smink ;)
Men mitt är typ dåligt å grejer, så tänkte beställa lite nytt förhoppningsvis.
Annars, händer det väl inte så mycket idag? Leka lite med Nova som är här kanske... Får se.
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på Linnros♥
Så ha det bra, det ska jag. PUSS.
Seriöst. Orka va så snygg. miiijaou.

RSS 2.0