Vila i frid du bästa Nicklas hocker ♥

Jag kan inte tro att det är sant. Det får inte... Allt är bara så sjukt!
Men dem har ju hittat honom & allt. Vår älskade Nicklas Hocker!
Alla har vi ju haft vårann kändis förälskelse... Och Nicklas va en av mina. Och att han nu, vid så ung ålder är borta. Är så jävla sjukt. Hoppas du har det bättre nu där uppe i himlen. En saknad ängel va du. Och nu en av dem vackraste änglarna. Ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag blir så ledsen över någon jag inte ens känner? Ni får tycka vad ni vill. Jag tyckte och tycker fortfarande att han är en av världens absolut vackraste underbarste människor, orkar inte ens va inne på facebook för tillfället för det enda som skrivs är om Nicklas just nu´, och varje gång man läser nått om vad sam har hänt känner jag hur tårarna börjar rinna ... Och skänker alla tankar med massa kärlek till Nicklas familj och vänner som nu har förlorat någon som honom. Vi kanske ses nångång Nicklas. PUSS, vila i frid du underbara ♥
 
Vi hörs nån annan gång. Just nu, pallar jag inte göra nått...
Lånad bild från googel. Sinnes vad vacker han är , finaste ängeln♥

Sjukligt bra!

Audition:%20Juliette%20Holmqvist%20-%20One%20and%20only
Tv-såpa nörd som man är... Hur som helst får ni ett till klipp från x-factor! Jävlar vad man blev förvånad när jag hörde henne. De trodde man verkligen inte. Man ska ju inte dömma i förhand, vilket jag kan va rätt bra på ja. Men de va verkligen en riktig WOWupplevelse!!!

Höst. Wiee.

Äre bara jag som känner att faktiskt hösten är på ingång? mulet, blåsigt och kallt. Men på ett sätt gillar jag det. Det är mysigt med höst. & alla fina färger. Hooho ♥

En av dem värsta dagarna på hela året? ohoj.

Usch. Ingen bra morgon alls... bara går runt och tänker på att det är en utav dem värsta dagarna på hela året idag. Yesbox. Klassfoto, alltså finns det nått värre eller? Visst är det säkert ingen bigdeal för dem som alltid blir bra... Sen finns det ju dem som fucktiskt aldrig fastnar på bilder. Like me. Haha, knappt mina vänner får ta kort på mig för att jag aldrig blir bra på foton. Speciellt inte, skolfoton. Nej, vill bara krypa ner i sängen igen tills den här dagen är över. Visst har det varit väldigt frästande att stanna hemma. Men nä, duktig som man är går man dit iaf. Och jag gjorde ju det stora misstaget att sova med fläta inatt. Men eftersom jag duschade ganska sent igår, är såklart ännu håret fuktigt :c Så mitt hår är kaoZ idag. Toppen... haha gud vilket bitterfitta ja är. Nej nu blire å dra på fejksmilet å sätta framför kameran. Wish me good luck. Behöver det !
 
Biiiiig NO!

Dagens middaaag.

Idag gjorde jag och mami hemmagjord pizza till middag, sjukt gott va det!!

Better to be hated than love, love, loved for what you're not.


 
Hello sunshine! Idag klev jag upp halv ett, eller aa mami väckte mig. Men det var väl tur det annars hade jag säkert sovit mycket längre... Gick upp åt lite frukost/lunch sen gick jag tillbaka till sängen, haha. Känns ju bra ;) Och sitter fortfarande här, men finns de nå mysigare än att sitta under ett varmt täcke? och ja, jag fryser idag... vaknade även med lite huvudvärk! men det börjar gå över nu, som tur är.
 
Som ni som läser min blogg säkert redan vet så är ju min skola lediga på onsdagar! Och det mina vänner är såå sjukt skönt med en ledig dag mitt i veckan. Hallelujah. Skulle aldrig pallat skolan utan onsdagarna haha. Eller aa helt lediga är vi ju inte... Det är meningen att vi ska ha hemstudie, men har inte dirrrekt så mycket att plugga just nu. Förutom att vi har prov i historia på tisdag. Men känner att det inte är nån mening med att plugga på det nu. Kommer bara glömma allt. Så pluggar lite i helgen ist mihihi.
Nu ska jag fixa med lite annat. PUSS♥
 

Perfektion.

Marina & the Diamonds ♥

Fest hos Abdullah Δ

Audition:%20Grit%20Licks%20-%20Fest%20hos%20Abdullah
Bara för att ja kan, och tyckte de här snubbarna från X Factor va så jävla sköna!! Hahah dör <3
 
 
Gokväll fina ni. Min dag har väl varit helt okej, har fotat hela dagen! Vilket fucktiskt inte va så jätte tråkigt som jag trodde. Men det var nog för att jag hade så bra sällskap. Lilla Saris hihi. Och ja, vi gjorde fan inget annat idag haha. Men de va riktigt skönt med en sån här dag då man inte behöver anstränga sig. Kanske kommer börja gilla måndagar och mitt iv val... som jag förut hatade. De blir väl till att se.
 
Kvällen tillbringade jag vid teven och en kopp te. Såg X factor såklart ;) De är fan as bra. Men det är väl bara nu i början man kommer följa de. Eftersom de är auditions som oftast är roliga. Sen blev de ensam mamma söker...Ska nog snart sova tror jag. Så vi hörs snart, PUSS & godantt. ♥
 
 
 

Inspirationsbild. Check.


Dagens inspertionsbild! och ja, jag är avundsjuk på alla tjejer med långt fint hår. Vill me ha!!
 
Hejsan babes! wie, jag gör ett inlägg. För första gången på, ja jag vet inte hur länge? Sorry for that. Men ni ska veta att jag har tänkt att skriva flera gånger, som igår... Då påbörjade jag ett inlägg tre gånger. Men raderade det lika snabbt igen. Och så har det varit många gånger nu. Men ja, har inget att skriva, och tycker det är ganska tråkigt fucktiskt. Tankarna fanns även på att bara radera bloggen. Fast efter många om och men, beslöt jag mig på att ha kvar den. Thihi, bra va? ;)
 
Idag är jag nog den enda som inte ligger bakis hoho. Och då tänker jag speciellt på min kära vän, ja! Känn dig utpekad ;) haha. Nä, men alla verkade va ute igår... Iaf om man läste fejjan å så va. Själver satt man hemma och tjockade sig med chips å grejer med mor & far! Såklart var även körslaget på. (<--- tönt, hah!) Nä men en lärare som vi har på min skola är faktiskt med i Gotlandskören, så då måste man ju kolla. Och dem blev ju kvar en vecka till. ASABRA!  Nu ska jag sminka mig å klä på mig lite kläder. För kvällen tillbringas med bästis.
Ha det bra! PUSS♥

Tråkbloggen.se

Hello darlings. Eller aa, om det fortfarande är nå folk som hänger här lixom? Men ja, jag är medveten om att min bloggning är verkligen urdålig. Skolan tar mycket av min tid just nu. Och hinna va med kompisar å så där va. + Att mitt internet har fuckat ett tag nu -.- som vanligt. Men nu helt plötsligt kännde det för att funka? hehe.
 
Aja, det är lördag... men vädret är piss. Antar att hösten är här. Regn, och kallt. Vad ska man hitta på då? Ingen aning fucktiskt ;o har egentligen bara lust att se på film å ligga i sängen hela dagen. Men de kan man ju inte. Är extremt festsugen också, haha. Japp så är det. Men ska väl ta mig i kragen och städa mitt äckliga rum. Ni kan inte förstå hur stökigt de är... Så det är väl vad jag ska göra, i think! Hoppas ni får en roligare lördag ;)
Nu ska jag lyssna på lite mer musik innan jag sätter igång och städar.
PUSS♥

RSS 2.0