Nyårslöften?

Har ni några nyårslöften i år? sluta röka, äta nyttigt, bli bättre i skolan?
Ah, jag som många andra har väl det här standard löfftet.. ajjemen, att börja träna, gå ner i vikt, träna bort all julmat, ja u name it!
Har sagt tusentals gånger att jag måste dra mig iväg till gymmet. Men som vanligt skjuter jag på det, och det blir aldrig av. Skall iaf försöka att börja träna. Så det får bli mitt nyårslöfte. Sen om det håller, ja det får vi se!
Vill iaf kunna visa mig i bikini i sommar.  Som i år tex, badade typ 3 gånger? MAX. På tok för lite. Så när skolan börjar ska jag fixa gymkort, OK?!?!
 

God jävla jul va!

Sådärja, ungefär bara en timma kvar på denna julafton... Sen är det bara ett helt år tills nästa.
Har haft en sjukt bra dag! som många andra antagligen ;)  Har fått massa fina julklappar, orkar inte skriva allt bara! Men de räcker väl med att säga att jag är  as nöjd! Sen har mina fina systrar och Nova varit vid oss, alltid lika mysigt faktiskt. Nu sitter jag bara här på mitt rum ( i min nya pyjamas, hiho) och tar det lugnt bara. Är inte så trött... så lär väl bli att att va vaken ett tag till.
 
Men de gör mig ingenting, har sällis av Sandra på fb... vi sitter å planerar lite inför nyår faktiskt. Vi hade tydligen pratat om att hitta på något för länge sen? men jaa, med mitt minne så minns man inte allt ;) Men ja så, nyår blir till att fira med Sandra, Emma, Ted? med flera... ingen aning faktiskt... Men, de lät blir AWESOME! ;) I hope.
Måste bara hitta något att ha på mig -.- PANIIIK! har verkligen inga kläder, eller jo hela garderoben full. Men använder inte så myckt av de. Så får springa runt nu innan och kolla om det finns något tjusigt.
Jaja, nog om nyår. Ville egentligen med det här inlägget bara säga GOD JUL!
PUSS♥
Ursäkta mitt duckface. Hiho.

Juuuuul

Abå, idag mår man väl sådär efter gårdagens festligheter...
Nä, men det var trevligt som fan. Härligt folk, dricka, musik å go stämmning. Fast som tur är blir jag aldrig sådär äckligt bakfull, så jag mår nästan bra nu iaf´. Awesome. Och det var skönt att dricka utan att det spårar totalt och man fatiskt minns mestadels av kvällen ;) haha! Så systerysters födelsedagsfest va väldigt lyckad.
Grattis i efterskott, igen ♥
 
Alltså, är det bara jag som inte fattar att julafton är imorgon?! sikk. Tiden går så fort...
Snart nyår också, jösses! Nytt år, hallelujah.
Nämen, hoppas alla har en fantstisk jul. Med godis, mat, julklappar och en massa mys :)
Puss!
 
 

Ja, vi överlevde ju...

Hahahahah, tvärskön!

Fetaste förkylningen, tyck synd om mig.

Näe vet ni vad? Idag är nässprayen min bästavän....
Har suttit och knaprat halstabletter hela förmidagen, även fast mitt halsont gick över igår typ. Utan nu äter jag det bara för att det är gott. Och nått måste man ju få att unna sig. Har åkt på fetaste förkylningen... det började lite smått i torsdags redan, sen i helgen blev det bara värre.
Och vet ni känslan, när man är sådär superduper förkyld och sen när man ska sova?! Det går fan inte utan att kvävas, man måste ju andas med munnen helaa tiden! och det mina vänner är inte kiul. Sen va det ju sådär äckligt varmt på mitt rum inatt, så hade ju lite problem med att somna hehe....
 
Så skolan var ju bara att skippa idag, missar ändå inget för vi skulle bara haft foto hela dagen. Får se om jag åker till skolan imorgon, men då åker nässprayen med kan jag love, haha.  Hade ju inte så mycket att säga direkt. Ville bara berätta hur dödligt sjuk jag är så ni kan tycka synd om mig. Jappjapp.
PUSS♥
 

Musiktipps!

Musiktipps! Helt sjukt bra kille som heter Noah. Jag själv följer honom faktiskt på youtube.
Hans covers kan vara dom bästa jag hört. På riktigt. Så har ni inte lyssnat på honom, DO IT!

The luckiest girl on the planet.

Sådärja, med ungefär en halvtimme till godo skickade jag in den sista uppgiften. Hiho. Tror jag iaf, fuck va arg jag blir om jag missat något... Ehm, ja dom sätter ju betyg imorgon! Men ja, som jag sa en halvtimme till godo ;)
 
Ska snart krypa ner och försöka sova faktiskt, men risken att jag somnar är ju inte så stor dirrekt... haha, är ganska pigg! Får la dra igång en film att somna till. Jag som precis sett klart på en film också, thihi. Jag såg filmen "Jag saknar dig" kan ju inte säga att skådisarna i filmen är jäätte bra. Men filmen i helhet är sjukt bra! Har inte sett den nån gång utan att börja böla! på riktigt, så himla sorglig. Frågan är ju då bara vad jag ska se nuu?!
Tipps är alltid välkommna?! Yespleas.
Herregud har nog aldrig varit med om ett tråkigare inlägg. Men ville bara berätta att jag typ är överlyckklig för att jag är klara med alla läxor å skit. Plus, är äckligt skoltrött! Så jullov skulle ju inte sitta helt fel.
Hoppas ni sover gott, PUSS♥
 


stress, all denna stress.

Att blogga på natten är de bäste! bah så att ni vet, thihi.
 
STRESS, stressar sönder så jäkla hårt just nu. vet inte hur jag ska hinna med allt... Har sådär 100 läxor att göra innan torsdag nästan vecka (&jag överdriver inte...) och alltihop är typ historia å religion... dem mest dryga ämnen som man kan ha i skolan? si, visst äre så. Och inte nog med det, juuulen är ju här - vilket innebär julafton -  vilket innebär julklappshandlingen. Och ja, bra som jag är på att planera har jag inte ens börjat med det dära än. Fyfasiken. Men nu ligger jag här och lyssnar på Uggla ♥ djävulskt bra! försöker att slappna av lite sådär halvt. Går ovanligt bra, men trött är jag dock inte. Får väl se de kanske jag blir snart.
 
Nu har jag inget mer att skriva faktiskt. Är väl ändå ingen vaken såhär dags eller? ;) nattuggla, hiho.
Nämen godnatt mates, ni är fine. PUSS
 
 

Födelsedagsbarn- Ego me!

17 jäkla år nu juu thihi. Känner mig lite gammal & sliten.
Har fått finfina pressenter av familjen! Om nån timme kommer lite släkt hit. Hihoo.
Awesome födelsedag! PUSS!

Hej, mitt vinterland.

Helt jäkla underbart. Det är december, massa snö och allt är bara för bra just nu.
 
Är inte julen det man längtar till mest under hela året? jorå, det är så himla mysig stämning & alla är glada.
Och julen är snart här. Imorn är det första advänt, och även min födelsdag! Yes, ni hörde rätt. Jag fyller år imorgon :D Wiho, så då kommer det lite gäster hit & firar mig. Blir säkert superkul! Fast att fylla 17? det är fan as trist? Man har ju inget att längta till lixom... Och alla mina polare fyller 18 tidigt på året, så då får dem gå ut på krogen  å roa sig :c jaja, men ett år & en dag till jag fyller 18, det går väl snabbt -.-
 
Idag ska jag städa lite å fixa här hemma tills imorgon då vi får besök ;)
Men hoppas ni har en bra första december! Gå ut å lek i snön med er. För det blir man aldrig för gammal för.
Har till och med fått en födelsedagspressent i förskott av Nova, det var en superduper fin snögubbe :') som hon och mamma va ute å gjorde innan jag ens hade gått upp! Så snälla dem är.
Men niu blire lite andra avenyn. PUSS

RSS 2.0