söjt.

Hahahah men åh, så himla söt <3 ge mi.

Hehe, såja.

Tänkte bara visa er lite om vad jag har gjort på min fotokurs, och ja... jag går foto1!! Så är ju inte dirrekt så bra på detta än ;) hihi, ville bara visa er.

myströjan, check.

Hola flickor (& pojkar, om de nu är sånna som skulle läsa min blogg)
Snoozade i ca 40 minuter i morse. Känns ju fruktansvärt bra... Nä, men vafan de är rätt skönt att ställa klockan tidigare än vad man egentligen behöver gå upp. För då kan man bah ligga kvar och inte behöva stressa. Smart, jag vet.Hihoo. Skolan väntar, fyfasiken vad jag är avundsjuk på alla som får lov denna vecka... Vill ju helst bara krypa ner i sängen igen. Menmen, idag väntar foto på chemat. Så roligt, njaa inte riktigt. tror inte att vi har nån lärare idag heller. Så får väl se om jag åker hem tidigare ( och med hem menar jag Sandra ;))...
Nä nu måate jag fixa min medicin innan jag far iväg till bussen i kylan. :c Seriöst?!? fucking frost är de ute. Så på med min stickade sköna myströja. Ha en bra dag ni som har lov. Ni andra, lider med er.....
PUSS♥

Grattis finaste!

Klockan är runt 13 och jag steg upp för lite mindre än en timme sen. Skönt med långa sovmornar. Steg upp, åt lite frukost & nu sitter jag här. Tog dirrekt på min nya drog Ed Sheeran, min nya goda vana!! Hiho, han är absolut ett geni när det gäller musik. Så nu vet ni de! ;)
 
Idag ska jag väl inte göra så mycket. Duscha, fixa lite saker här hemma å så där va. Sen ikväll tar jag bussen med bästis hem till henne och har myskväll med godis och film. yes, så firar jag min "halloween-helg" så nä, inget festande här inte ;) Men det blir nog mys! har ju egentligen inte så mycket att säga just nu.
Förutom, GRATTIS UNDERBARA FARFAR! ♥
 
 
Ed Sheeran - Little Bird.

Tänker på dig varje dag ♥

 
Sjukt soft torsdagskväll. Trött... men njuter av lovet som snart är slut, tyvärr. Hade ju verkligen inte skadat med några veckor ledigt till. har tillbringat mästadels av dagen med Sandra. Hoho, hur roligt som helst! Som vanligt ;) Var med henne i skolan idag, så skulle vi då dra iväg på lite "foto-safari" (möjligt att några av bilderna dyker upp här senare) Men lite fina höstpics blev det allt. Inte så många men aa. Plus att, vädret va piss imorse... så då blev man lite på dåligt humör å så där va. Speciellt om man ska va ute. Men jo visst, trevligt va det iaf :)

Liten hälsning till bästa farfar - Tänker på dig varje dag och hoppas att du mår bättre snart! Och att medicinen hjälper snabbt. Du fyller år på lördag, hela 76 år. Vill att du ska få en toppen dag, även om du inte är helt kry. Så kommer vi och firar dig när du mår bättre & när du orkar. Love u ♥

Gotlandsveckan.

Okeeej, hur fett lixom? 2013 kommer det ut en film som heter Gotlandsveckan. Som ni då kanske förstår är inspelad på gotland ;) Känner på mig att de kommer bli en sån "B-film" men jaa. man vet ju inte.
Kan ju ju fucktiskt va bra. Hoppashoppas. Ska tvinga med mig någon att se den när den kommer ut ;) mihihi.

Inspiration we♥it : Before I die. #2

 

Höstlov, mys med katten & film! Livet är rätt bra ibland.

Det är söndagskväll... brukar alltid ha ångest då, bara för att det är skola några timmar senare. Men inte ikväll för denna veckan har vi ju höst lov! görskönt. och lovet kom precis lägligt, så homla skoltrött så det finns inte. Så taaack. Å andra sidan har vårt schema i skolan varit jäklit soft, tror de kommer bli sämre nu efter lovet. Inte heller kommer vi ha nå mer idrott på ett tag. Alltså sug... Det enda roliga med skolan är idrotten. Blahblah.
 
Ligger just nu i min säng och ser en film som heter "Tjenare kungen" asa bra (svensk film ♥) Men den är snart slut. Får la se om jag drar igång nån annan rulle, annars vet jag inte vad jag ska göra.. Är inte ett dugg trött? Och det är djävulskt jobbigt varmt i mitt rum ;o kan ju kanske bero på att jag har ljus tända ;) ajaa. Nu ska jag mysa med katten och se en till film dåra, mihihi.
Ha det gött. PUSS♥

Jäklit porrig bild, ajjemen.

Börjar inlägget med en bild på Adam Levine. Kanske världens snyggaste. Skulle inte bangat haha! Vart är alla killar som ser ut såhär? ;)
 
sååja, har egentligen inte tid att sitta här. För ska snart ta cyklen till bussen sen blire in till staden med Bengis. Där inne träffar vi Emma, käkar, spelar wii och lite sånt allmänt mys. Blir nog roligt. Så hoppas ni får en toppen kväll. Väldigt kort inlägg vart de ja. Men ville bara uppdatera lite snabbt innan jag ska åka. Plus så fick ni ju en jäklit porrig bild här åvan. ;) hihihi. PUSS ♥
 

Duschen, nästa!

Tjäna babes!
Hoppas ni har en trevlig torsdagskväll. Det har iaf jag haft... chillat framför tvn med mina favorita matprogram ;) Thihi, älskar att se matlagningsprogram :D Även om inte jag kan laga mat, så äre roligt att se när andra gör. Annars har det ju inte hänt så mycket ikväll faktiskt. Tänkte snart springa in i duschen, sen fläta håret (hah, gay)
Nä men det har blivit en vana! Sen drar jag väl igång nån film, å plockar lite på rummet. Serut som jag vet inte vad. Ovanligt,huh? Jisses, vilket ointresant inlägg. Kännde bara för att uppdatera, haha!
Men aa, nä nu blire duschen. Ha de gött. PUSS♥

Svar till anonym.

Svar till Anonym -  "Försvann du på kamrat?"
 
well, joo det verkar så. Nån idiot har tydligen anmält mig eller liknande... För det stog att  mitt konto blivit raderat pga brott mot kamrats regler. Lite roligt då jag inte vet VAD jag kan ha gjort? aja, men så är det iaf. Så svaret på din fråga. Jaa, jag är borta därifrån nu tyvärr....

Heheh

Oh my dear, hejsvejs!
Börjar med att fråga, va de bara jag som höll på att få cepeanfall på alla som spammade fb igår?. Sluta, bara sluta. Okej? Man behöver inte få värsta anfallet & skriva "wiho JAAAA sverige. gogogo!!" osv -.-  Tror att alla vet att de va fotboll och hur det gick. Men snälla chilla. Sjukt störande. Så nu vet ni. Men ja, de är såklart inte bara fotbolls statusarna som är störande. Varje gång det händer nått, fotboll, hockey, första snön? Så ska det skrivas om... whoopwhoop. Spyr på er.
 
Men (vi kör en vändning här) ska inte va sur. Snart, snaart är det höstlov. Toppen, längtar så. Slippa plugg, äckliga lärare blah. Bara ta det lugnt umgås med vänner osv. Och vet ni, min bästa barndomsvän som har flyttat ska komma till Gotland på höstlovet troligen. Så då ska jag antagligen träffa henne, fika eller nått annat mys. Åh, så härligt. men juste, tror inte vi har lov samtidigt? :o hmm, de brukar ju inte vara ¨de... aja, ska försöka träffa henne iaf. Nu ska jag göra lite annat. Puss ♥
 

Gunilla Persson <3

Hahahahahahha, jösses... Gunilla Persson på pricken <3
 
Btw, ska upp om 4 timmar. Känns ju bra att jag är vaken ännu och görpigg †

Ready or not - Bridgit Mendler

Har lite svårt för såkallade "disneychannel karaktärer" som sjunger,  lite svårt att ta dem seriöst lixom? Men faktum är ju att dem allra flesta disney kändisar kan sjunga ;o Denna låten fastande jag väldigt snabbt för. Haha.

Guess what? -  jag är fucktiskt hemma idag. Vilket jag även  var igår ;$ heh, woouupsii. Men hade lite ont i huvet sen var jag alldeles för trött för att gå. Tur att inte mami läser min blogg, haha! Jaja, nu glömmer vi de... måste ju spara lite kraffter tills imorgon då jag far till huvudstaden med min klass. Eller, alla skulle typ inte följa med? vilket är lite tråkigt men jaa... så kan de va. Det blir nog super kul :D så kommer hem natten till fredag, så vi ska inte vara borta alls länge. Men jaa, är sjukt pepp på att lämna ön lite.
 
Nu, ska jag gå ner  å dricka lite kaffi thihi. Men vi hörs kanske en gång till innan jag åker imorgonbitti. Om inte får ni ha det så bra. PUSS ♥

Natt update.

Klockan är över 00, kroppen är helt slut efter en hel dag med städning. Men i huvet far många tankar...Och sålänge jag inte är trött i huvudet och avslppnad kommer jag inte somna på ett tag känner jag. Vilket jag egentligen borde, sova! Har en hel dag med foto1 imorgon. Inte så att jag jublar dirrekt... men ja, de kunde ju vart värre. Så hoppas väl på att de blir en rätt chill dag :)
 
Efter skolan imorn, blir det väl kanske lite plugg. Måste läsa på lite på historia. Det mest ointressanta just nu känner jag!! Men nått jag måste göra... Sen ska jag tvätta lite kläder! För på onsdag morgon far jag till huvudstaden i två dagar med klassen. Och Då äre väl ganska bra att ha kläder med sig eller? ;) haha!
Nä, ska snart försöka sova lite. Men vi hörs mina fina! PUSS på er♥

Obäddad säng :c

 
Morgon hörrni!
Har nog inte sovit såhär dåligt på länge fucktiskt... Kan ju bero på att det ligger sådär 100 saker i min säng! Så jag måste ligga helt ihop krupen om jag ska få platts. Plus att madrassen ligger helt cepe ;c Bra där! Aii men får väl bädda imorn eller nått, haha. För nu hinner jag inte. Måste egentligen skynda mig lite för ska till skolan, och har ännu massa grejer att fixa. Och efter skolan far jag till bästis & sover även där. Mys!
Okej, men det här fick bli ett snabbinlägg lite sådär på morgonkvisten. Men hare gött. PUSS♥

Torgdag, ohyes!

Ajjemen, det var marknad idag! Så himla mysig stämmning, och man träffar fan hur mycket folk som helst som man kännde till. Eftersom jag va ledig idag *skrytarN* höh... aa va ju ledig, så då kunde jag tillbringa hela dagen på marknaden! Hur bra lixom? Så började morgonen med att jag hade försovit mig... Men aa, det löste sig ju ändå. Sen drog jag upp å mötte Bengan ;) haha.... Vi gick på hela marknaden på typ en kvart. Va inte så intressanta grejer om jag säger så. Så vi drog hem en stund till Bengan då och chillade gärnet. Sen blev det att fara till Emma vid halv fyra för att vi skulle gå med henne på marknaden. Sen kom då, Ted, Adam & Filip <-- görsköna människor! Haha.... Så vi gick runt där lite, åt, & åkte karusell ;) höhö, standard. Får väl se om jag har nå blåmärken efter det...
Superdag!
 
Har även kommit på, att jag måste blogga varje dag... Annars blir det sånna här långa bloggpauser hela tiden! Men bloggar jag varje dag så blir det som rutin jö. Så ska FÖRSÖKA göra så gott jag kan c:
Ska snart sova tror jag, så godnatt på er! ♥

RSS 2.0