Gott nytt år!

Naj nu tar vi och säger -GOTT NYTT ÅR!!!!


I know you like "my" (Sandras xd) sunglasses
↑↑↑
Här får ni lite skön musik att lyssna på!

P&K Moa♥

Vet ni?!

VET NI, VET NI, VET NI..... Igår var jag och Amanda i Visby och vi såg två "kändisar" (haha).Först var vi inne på H&M och gissa vem vi såg där på damavdelningen vid underkläderna... jo ingen mindre än vinnaren av paradise hotel: EMANUEL! haha och jag fick lite sådär små panik och började gå/springa till amanda, och bah där e emanuel... och alla runt oss kolla väldigt mycket ;D haha... Men måste bara säga att han e faktiskt snyggare än på tv hur de nu e möjligt .
Sen såg vi Mojje, och vet ni han har ALLTID käpps på sej.


hehe men idag var jag i Visby  igen och det kom hem lite saker :D.   imorgon blir det att vara med Amanda har inte träffat henne på väldigt länge ....

P&K Moa♥

GO JUL!


inget mer PH...

Har nu sätt på sista avsnittet av paradise hotel, kommer sakna de as mkt ju!
Och den som jag hejjade på från början till slut vann... och de va jätte BRAAA!

Alltså den som vann var :

Emanuel Wäsström ♥
P&K Moa♥

Paradise hotel in my ♥!!

Hejj alla fina!

Idag har min dag nästan bara varit musik lektioner haha.Först övade vi lucia
(eftersom vi ska ha det på fredag-.-).Sen hade vi två andra lektioner av musik hehe men så äre att gå i musik klass:D. Sen hade vi spanska och de e värkligen AS tråkigt....Sen har jag inte gjort så mkt mer.

Ikväll blire att se på  PARADISE HOTEL haha de så sjukt kul ;D.

Oh juste behöver ett par svarta byxor till imorgon vilket kan bli ett problem eftersom jag inte har några! så äre nån som har till låns så är de bra HAHA ;)!.


Har inget mer att säga nu så herå.

P&K Moa

Här snackar vi om TALANG!

Njut... dem är så sjukt duktiga ;) ryser i hela kroppen när jag hör dom!


P&K Moa♥

JAY e kvar!!

Heej på er!!

Idag kommer kusinen med föräldrar , farmor &farfar, för att fira mig. Fyllde år i torsdags ,men har inte hunnit sitta så mkt vid datan därför det inte blivit något skrivande här. Fick massa fina presenter så tack så mkt ♥.

Vet ni, alla som bor på Gotland blev  typ as ledsna för att Olle åkte ur, visst var det tråkigt men hejjade faktiskt inte på han (borde man kanske ha gjort om man bor på Gotland elr...hmm?)Men bara Jay är kvar är allt bra! Skulle hälldre sätt Minnah åkt ur men men.

Men nu ska jag gå och fixa mig lite tills dom kommer.

P&K Moa♥

Ego pic!

RSS 2.0