Chäärlek till dem som betyder såååhär mycket !

Orsak till att jag inte bloggar : Mitt internet är helt fucked up, så kommer inte blogga klokt förens de är tillbaka. Och så är min fina systeryster å Nova här från gbg. Så vill umgås med dem tills dem åker!

Juuste. Nova fyllde ju 7år igår. Så grattis mosters stora tjej i efterskott! :* ♥


.-

Alltså nehe... ännu en sak jag inte kan klara av

Vackra kvinna ! ! !

Jessica Alba, en av världens vackraste kvinnor !

Har ju varit vid Sandra å dem idag, mycket trevligt vare. Blev ju som jag sa också... Frossa tårta å kakor, fast det får man väl göra när någon fyller år så. När jag kom hem så drog jag ut i slingan och gick tre varv. Shiit, de känndes i benen asså xc men de ska de väl göra såå jaa! Sen kom jag hem, tvingade i mig en korv med bröd. Orkade egentligen inte, mådde illa å hadde huvudvärk lite så. Sen var jag ju ännu mätt efter Sandras madre hadde försökt att göda oss med kakooor. ;) Men fick i alla fall i mig lite mat. Nu äre dags för tvn som väntar på mig. Det är ju faktiskt GLADIATORERNA ! :D ganska ruuuligt måste jag väl säga . Och det börjar om typ 3 minuter... så det betyder att jag måste gå.
Vi hörs sooon, förhoppningsvis !
Kraam.

Kalaaaas.

Nämen, ser man på... de är LÖÖÖRDAG! :D
Och jag ska på kalas idag, hihi alltid roligt. Min farbror fyller år på tisdag så då ska vi åka och fira honom idag. Så vi ska väl åka till dem snart, tror jag. Haha, lite roligt att jag varit hos Sandra å dem nästan hela den här veckan. Okej förutom imorgon. För då ska jag faktiskt inte dit. x3 Nu ska jag fixa min medicin grej, å blahblah sminka mig lite sånt. Sen blire väl att åka å frossa tårta. hahaha. Mmmm, tårta! ;o fy vad gott!
Okej, kanske borde skynda mig lite så inte alla andra här hemma får ryyck å bah   "SKYYYNDA" hehe :c Det brukar låta så. Fast gissa vem det är som alltid får vänta på dem andra sen -.-'
Japp, så kan de va. Men måste jag gå. Men hade tänk att blogga senare.
Pusss på er. Och ha en fin dag!

Hannah Widerstedt , du är min idol....

Hahah, tuuung låt.


Skole

Godmorgon solstrålar!
Or something... va ju inte direkt så mycket sol idag, tyvärr :c Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag drar till skolan. Fucking skolan, vare ja! tillbaka till verkligheten. suuuck.
Idag väntar Svenska & Engelska på mitt schema. Får väl se om jag överlever. Buhuu, om ni bara visste hur mycket jag hatar svenska ? finns inte till att beskriva de asså.... Sen när jag kommer hem, blire väl KANSKE plugg får se vad som hinns med, ut å gå ska jag iaf göra. Så får vi se vad som händer.
Oj nu blev klockan väldigt mycket, måste rusa!
Herrå ha en bra dag kram.

Länge sen ! :')

Hohoho

HAHAHAH orkar inte ! de funkade x) iaf för en dag mohahah

Var baara tvungen... Nu ska jag se big brother, sen sova! får se om jag somnar tidigt inatt. Får hoppas de, så jag orkar upp imorgon å kirrar min lilla plan. Men vill inte skriva uten ifall de inte blir av... HEHE

Goodnatt, PUSS <3


Buuuuusted!

HAHAHAHAH vafan... en del är ju bara så hiiiimla lättlurade ! ;)
Säger inte va de e. Men ni på kamrat fattar IHIHIH !

Ett par blodiga skor Och en växande skuld bror .

H3LL0 !
Blir ni som jag helt förvirrade utav min bloggning ? ;o alltså ibland faller lusten in, som nu. Ibland kan det dröja flera dagar emellan varje bloggning. Jaja, kanske bara kanske får ändra på de. Well... vet att ni hört det förut, Men vi får la se vad som händer.
Idag var det ju sista praodagen :'( alltså ni förstår inte hur ledsen jag är över det. På riktigt. Jag menar fick ju lämna alla mina nya små homies! dem är fiiiiina. ♥! Höhö, och sen inte för att skryta å så men jag fick ju ganska mycket beröm av personalen å grejer, hur pepp blir man inte då på att jobba?! Dem sa även att dem hoppades  att jag kom tillbaka någon gång, och att det var synd att det var så kort praktik... Men JA lätt att jag kommer tillbaka!
Efter praon drog jag hem till Sandra ett tag... chillade där, drog hem, åt och sen drog jag ut i slingan å gick lite. Tre varv blidde det, igen ;) men måste ju börja träna för fan.... Glömmde till och med min godispåse hemma hos Sandra, vilket kanske var lika bra ? jo de vare. Så Sandra om du läser de här. DU FÅR DEN! något där i måste de ju finnas som du gillar.
Blahblah... Jaha o vad ska jag skriva nu ? nothiiiing more. Kommer inte på något som är viktigt att berätta.
(HAHA, som om nått jag skriver e viktigt x3)
Ha de bra fan!
Pöösss.

Äre vår eller vaad ? ;)

Hej fina. Hur mår ni i det underbara vår vädret?
Hoppas det fortsätter såhär ända till i sommar nurå. Så himla underbart. Har faktiskt varit ute och gått tre varv i slingan nu ikväll. Vet inte ens hur lång den är men den va typ 2-2 ½ km ^^ faktiskt super skönt. Ska snart hoppa in i duschen en snabbis. Men ville blogga först. Sen var det ju första praodagen med! åå fy vad jag trivs vid dem barnen. Ville bara ta med dem hem. Så mysiga de är. :') fast det suger ju lite att vi bara har prao i tre dagar, asså de hinner man ju inte lära sig någonting på ? knappt deras namn -.- jaja, senare blire ju längre praktik och lätt att jag ska vara på dagis igen! Var väl bara det här jag hade att säga just nu ?
Suuuuper mycket, don't ya think ? ;)
Puuss. ♥


Hehe aa, vad säger man ? käärlek.↑


Heeeey.


Haha, asså ibland kan man ju undra vad jag håller på med ?


Blir glad av lite bra musik iaf. ♥


Nya kläder!


Haha, jag bah är snäll å bjuda på bilden!

Hola amigos! Hur mås det denna fredag ? bra hoppas jag! :)
Jag mår iaf primaaa. Förstår ni hur glad man kan bli av nya kläder ? haha, fick nyss två nya tröjor från h&m (tack mamii <3 ) dom va faktiskt jätte fina :3 looovar.
Sen har jag ÄNTLIGEN fixat min praoplats. Och det känns ju bra att vi har prao nästa vecka, å jag fixar det idag.Hihi. ute i sistasekunden. Som alltid :) ! Jag ska vara på ett dagis ÅÅ längtar. Barnen på min avdelning kommer va mellan 1-3 år. De är då dem är roligast :D Thihi.
Nu måste jag fixa ett par grejer !
Kraam. <3


Tralalalaaa

HIHIHII, åå! tror inte de e många killar som skulle erkänna att dem tycker
lejonkungen är sorglig :3

Okej, jag vet vad ni tänker..." OHHWOW, hon bloggar... är hon verkligen frisk"
Jaaa, jag mår as bra! lite mer än vanligt till och med :3 undrar hur det kan komma sig... Har fått höra nu i tre dagar av några att jag är ovanligt glad och positiv. Men de e ju en bra sak.
Har spänderat natten och hela dagen vid bästis. Massa mys att få träffa henne igen efter att hon vart borta så länge... Idag var jag helt själv hemma hos henne nästan hela dagen. Så jag halv sov medans hon gjorde sig iordning till skolan. Sen när hon åkt, fortsatte jag sova hoho ^^. men aa, som sagt.. roligt att träffa henne igen.
Kvällens planer är väl bara typ att se tv "sveriges mästerkock" & "Big brother". Wiii big brother asså, käärlek <3 eller aa lite iaf! ;) när dom gör bort sig . Mohahah. Fast serri... -.- de sög ju lite att Jessica åkte ur i söndags. De va lixom hon å blogg- Hannah ( eller hennes andra namn, escort-Hannah) Som gjorde hela programet värt att kolla. Men lär väl ändå sitta bänkad å se nästan varje kväll. Kan ju inte hålla sig borta :D
Jaja, nu ska jag hitta på något annat. Har inget mer att säga nu iaf!
Puuus ♥


Åååå snäääälla ?

Okeej, ärligt nu... vem föjler med mig på musikal den 29:e mars ?!?!?
HAHAHA, åå :3 snälla någon frivillig. Tänker dock inte åka själv!!!
Kanske *host* fina bästis, Amanda *host* vill följa med .... ;)

Sam Tsui, would you marry me?

Jag tror jag nyss dog liiiite. ♥


Glaaaaaad.

Hej hej hej hej hej. Hihihi, glad tjej just nu.
- Fint väder.
- Ska va med Gabriella idag.
- Messar med bästis.
- Goo musik.
- & mina skor har kommit på posten.
Wiiii, high on life. Typ lite så. Nää, men ärligt mitt humör är typ gansak jätte bra just nu. Sitter med lite snook i högtalarna. Då blir man alltid glaaa.  Jag funderar på om jag ska gå till posten och hämta mina skor från hm, annars får det bli ikväll. Har egentligen inte något att säga. Bara att jag typ är glaaad. Intressant va ? :D
Jaja, nu ska jag nog ta lite kaffi å en muffins. mums.
Borta bra, men hemma bäst. Eller hur kåååmpiz ?
Saknar dig. KOM HEM. ♥

Åå herre.. 05.50.

Haha åå, vill gå till baka till min underbara varma säng. Fattar inte att jag är uppe så här tidigt, på lovet ;o
Men nu ska jag och Sandra (otroligt att jag fick me henne på de här, gå upp så tidigt) Men jag ska till sjukhuset halv nio. Och bor man fem mil på en ö där det aldrig går några bussar :( aa då får man gå upp så här tidigt.
De suger ju ganska hårt.
HATA, sköterskorna som tar en sån tid när dom vet att man har lov och dom får ju faktiskt tänka på att alla inte bor i staden. åååååååå, skott i pannen asså.
Jaja, nu ska jag fixa mig lite.  min buss går halv sju. Jag hoppas Verkligen Sandra har gått upp nu så hon hinner med bussen. För hon svarar inte på sms ;o NERVÖS.
OM DU INTE ÄR VAKEN, DET ÄR GUD SOM TALAR - STIG UPP FÖFAN.
Kraaam <3

RSS 2.0