Mycket sömn och sådär ja..

Haha, kännde mig ganska hippie idag när jag vakna med det håret å mina uber snygga glajjer! ;)
 
Yeesbox, ska snart ta bussen till Sandra... snart och snart, 12.05 går den.
Men men måste ändå fixa massa grejer innan jag ska dra, klä på mig, fixa min medicin osvosv. Tänkte bara uppdatera nu lite innan jag måste åka, eftersom jag är alltid så trött på kvällarna och då orkar jag inte blogga vafan. Juste hehe, råkade visst gå och lägga mig vid typ halv4-4 inatt ;c och gick upp vid 8... känns ju ganska bra sådär. Eller inte. Men jaa, Sandra får väl stå ut med att jag är ganska övertrött idag då ;)
Näe, nu ska jag klä på mig, å sådär va!
Så ha det bra, det ska jag. PUSS♥

Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Du kanske kommer strunta i denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?
Annars hur mår du? :)
Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-29 @ 16:57:07
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Sandra

Sv; Ja eller hur :D hehe fett segt svar

2012-06-30 @ 10:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0